15.10.06
22:57
Мислите ли че лицевите опори са отживелица,защото много хора вече ги пренебрегват.Лично според мене са едно комлексно и необходимо упражнение. :?:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
15.10.06
23:00
Не мисля така. Преди да почна да тренирам в зала съм ги правил вкъщи. Имаше ефект след това.
15.10.06
23:08
Пренебрегват се от някои хора за се избегне претренирането. Самостоятелно са си много добро упражнение(стига да се правят стриктно).
Аз дори във фитнеса загрявам с тях,но ми е ясно,че въпроса е друг.Ами според мен за хората които не ходят на фитнес,но спортуват лицевите опори са перфектния начин да си стегнеш тялото...и не,не мисля че са отживелица :D
16.10.06
00:59
много добро упражнение и това че ги пренебрегват е защото ги мързи(повечето де)
Аз не съм културист и съм момиче и откакто правя редовно лицеви опори (една година) всички блузи са ми отесняли в раменете и стойката ми е много по-добра. 8)
пораснаха ти гърдите а? :lol:
16.10.06
13:01
Особено ако се правят с крака вдигнати на по-високо, е мн добре за гърди! Аз миналата зима като тренирах гърди правех по 2 серии до отказ за напомпване в края на тренировката.
пораснаха ти гърдите а? :lol:
Не са пораснали естествено, но изглеждат по-добре. Но за сметка на това раменете ми пораснаха :)
16.10.06
14:15
Аз правех преди да тръгна на фитнес, секви широк, тесен хват с краката на стол.
Извода ми е маса с лицеви не може, но ако имате нисък процент мазнини за релеф просто, стават
Еи освен да разгрееш гърдите с една серия друго не можеш да правиш с тях :wink:
21.10.06
13:25
Ами стават ли за маса ако се правят по 6-7 повторения със някакав багаж на гърба ?
31.10.06
18:56
лицевите опори са едни от най-ефикасните упражнения !!
за маса... доста блъскане иска , ама ще има ефект , но главно са за сила и издръжливост !!
вярно е : напрягат се мускулите , но не достатъчно че само с лицеви опори да си правиш тялото :)
според мен лицевите опори винаги ще имат място в фитнеса !! :wink:
Значи даскала ми по физкултура ония ден ми каза,че лицевите опори помогат за изтласкване на по-големи килограми.Моля дайте мнения и по този въпрос.Според мене може и да има нещто вярно,защото лицевите опори увеличават силата и издражливоста. :wink:
31.10.06
20:15
Вярно е !! Прочети ми горния пост ! Същото , което ти е казал даскала ;)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече