16.10.06
19:45
Решил съм да тренирам краката в един ден с трицепса и се чудя защо в нито една програма не съм срещал да се тренират краката заедно с трицепса или бицепса? Защо тази комбинация не е популярна, какъв е проблема?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим16.10.06
21:19
Абсолютно никакъв според мен. Дори като идея доста ми допадна току що като го прочетох.
16.10.06
21:19
еми няма нищо лошо в това стига на теб да ти харесва , а защо - еми защото примерно както често се среща бицепс с трицепс е супер еклозия за ръката :lol: , а гърди и бицепс и съответно гръб и трицепс се прави такъв сплит за да има достатачно време да си починат всичките мускулни групи ( а и са голям мускул и след него малък мускул ) , а за хипер изтощение гръб и бицепс и гърди и трицепс , но рядко се споменава подобна програма заради страха от претрениране :wink:
17.10.06
04:38
Краката са повече от половината тяло,т.е. след добра тренировка за крака едва ли имаш сили за каквото и да е. Затова тази комбинация не е популярна. Въпросът малко прилича на “защо след гръб,гърди и ръце не се тренират и прасците?” :wink:
17.10.06
12:01
[quote author=“Sharp”]Краката са повече от половината тяло,т.е. след добра тренировка за крака едва ли имаш сили за каквото и да е. Затова тази комбинация не е популярна. Въпросът малко прилича на “защо след гръб,гърди и ръце не се тренират и прасците?” :wink:
Абе то е различно при всеки. Някой може да има сили, някой да няма. Мисля, че щом с гръб се тренира по-малка мускулна група, то и с краката може. И още нещо, в много програми краката се тренират с раменете, тогава защо да не се тренират с трицепса?! :?:
Ще ги прави след трицепс. :)
Наистина, първо се гледа голяма->малка, но в случая трицепса няма никакво отношение към краката, т.е. няма да си уморен в краката за да ги тренираш след трицепс.
Подобно на Рамо-Крака е. :)
17.10.06
12:56
Абе как комбинирате краката с други мускулни групи, аз след една качествена тренировка с клекове и всичко останало, не мога да си кажа името, камо ли да отида да правя трицепс, рамо или каквото и да е.
18.10.06
06:15
Абе как комбинирате краката с други мускулни групи, аз след една качествена тренировка с клекове и всичко останало, не мога да си кажа името, камо ли да отида да правя трицепс, рамо или каквото и да е.
Това беше и моята мисъл:)
Едва ли може да има сравнение между гръб и крака.
Ами освен мускулната умора къде отива нервната система?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече