КРАКА с бицепс или трицепс...

16.10.06
19:45

Решил съм да тренирам краката в един ден с трицепса и се чудя защо в нито една програма не съм срещал да се тренират краката заедно с трицепса или бицепса? Защо тази комбинация не е популярна, какъв е проблема?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Абсолютно никакъв според мен. Дори като идея доста ми допадна току що като го прочетох.

16.10.06
21:19

еми няма нищо лошо в това стига на теб да ти харесва , а защо - еми защото примерно както често се среща бицепс с трицепс е супер еклозия за ръката  :lol:  , а гърди и бицепс и съответно гръб и трицепс се прави такъв сплит за да има достатачно време да си починат всичките мускулни групи ( а и са голям мускул и след него малък мускул ) , а за хипер изтощение гръб и бицепс и гърди и трицепс , но рядко се споменава подобна програма заради страха от претрениране  :wink:

Sharp

17.10.06
04:38

Краката са повече от половината тяло,т.е. след добра тренировка за крака едва ли имаш сили за каквото и да е. Затова тази комбинация не е популярна. Въпросът малко прилича на “защо след гръб,гърди и ръце не се тренират и прасците?”  :wink:

17.10.06
12:01

[quote author=“Sharp”]Краката са повече от половината тяло,т.е. след добра тренировка за крака едва ли имаш сили за каквото и да е. Затова тази комбинация не е популярна. Въпросът малко прилича на “защо след гръб,гърди и ръце не се тренират и прасците?”  :wink:

Абе то е различно при всеки. Някой може да има сили, някой да няма. Мисля, че щом с гръб се тренира по-малка мускулна група, то и с краката може. И още нещо, в много програми краката се тренират с раменете, тогава защо да не се тренират с трицепса?! :?:

17.10.06
12:07

[quote author=“Sharp”]Краката са повече от половината тяло,т.е. след добра тренировка за крака едва ли имаш сили за каквото и да е. Затова тази комбинация не е популярна. Въпросът малко прилича на “защо след гръб,гърди и ръце не се тренират и прасците?”  :wink:

Ще ги прави след трицепс. :)

Наистина, първо се гледа голяма->малка, но в случая трицепса няма никакво отношение към краката, т.е. няма да си уморен в краката за да ги тренираш след трицепс.

Подобно на Рамо-Крака е.  :)

17.10.06
12:56

Абе как комбинирате краката с други мускулни групи, аз след една качествена тренировка с клекове и всичко останало, не мога да си кажа името, камо ли да отида да правя трицепс, рамо или каквото и да е.

Sharp

18.10.06
06:15

Абе как комбинирате краката с други мускулни групи, аз след една качествена тренировка с клекове и всичко останало, не мога да си кажа името, камо ли да отида да правя трицепс, рамо или каквото и да е.

Това беше и моята мисъл:)
Едва ли може да има сравнение между гръб и крака.
Ами освен мускулната умора къде отива нервната система?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1