защо е така

17.10.06
21:52

вчера дигах за гърди и неска като ги натисна ме болят леко ... това на добре ли е или не ? данесам ги натоварил?

Ми то е задължително да ги натовариш. Това чувство го има при всеки.

IceMan

17.10.06
22:22

когато не съм дигал извесно време ...усещам същото ...явно това е процес на привикване с натоварването ;) сичко ти е ‘ок :) не се притеснявай!

17.10.06
23:01

[quote author=“evgeni_88”]вчера дигах за гърди и неска като ги натисна ме болят леко ... това на добре ли е или не ? данесам ги натоварил?

Нормално е бе споко...
Гледай само да хапваш повечко протеин,че да можеш да се възтановиш...

[quote author=“evgeni_88”]вчера дигах за гърди и неска като ги натисна ме болят леко ... това на добре ли е или не ? данесам ги натоварил?

Микроразкъсвания на влакната са това. Значи, че си ги натоварил достатъчно, за да растат. Мускулната треска ще ти мине скоро, не се притеснявай.

21.10.06
10:12

Не тва е мускулна треска ... С повечко ядене ще ти мине за 2-3 дена  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1