Препоръка какво да правя....

17.10.06
22:57

Значи искам да кажа,че съм начинаещ във фитнесаи се чудя какво да правя(1.82 м и 70 кила).Много хора ме съветват до лятото или пролетта да кача 4-5 кила и после да чистя с диета,кардио и супер серии(някои ако може да обясни подробно за всичко това).А един пич ми беше писал да изчистя първо мазнините,а после да правя мускулната маса,защото при качените кила  мускулна маса като се започнело с диетата се губели кила мускулна маса.....  :roll:

Ще съм благодарен ,ако някой който е запознат ми обясни за всичко това и ме посъветва какво да правя  :wink:

Аз съм за първия вариант - първо качваш мускулна маса и след това сваляш мазнините. Няма да изгубиш мускулна маса.

17.10.06
23:06

А добре,примерно ако до март-април стана 75-76 кила и после почна с диета,кардио и супер серии(някой да обясни какво точно представляват) ще сваля ли кила и да стана 72-73 или ще си остана същите кила.И да питам какво имате предвид диета,какво хранене ?  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1