19.10.06
16:23
Пускам този топик защото стриите са нещо много неприятно и често срещано.Нека секи който знае начин за предпазване от стиите да го каже тък
има много такива теми и мисля ,че е излишна ..... но все пак :
Крем ДЕВА ПРОТИВ СТРИИ
КРЕМОВЕ С БАДЕМ
БЕБЕШКО ОЛИО
НЕ СЕ КЪПЕТЕ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА , ЗАЩОТО КОЖАТА ИСЪХВА И СЕ ЦЕПИ
И НАИ ВАЖНОТО ->> СПРЕТЕ ХИМИЯТА И 90% ,ЧЕ НЯМА ДА ВИ ИЗЛЯЗАТ СТРИИ :!:
Пиши с нормален шрифт
ASTOR
19.10.06
18:25
аз даже и добавки не взимам пък пак имам стрии :shock:
19.10.06
19:27
Основната причина за появата на стрии е бързото покачване и спадане на мускула, от което следва и промяната в кожата. Тя няма време да приеме тези промени и затова се нацепва. Точен начин как да се предпазваш от тях май няма защото не знаеш при какви условия може да ти се появят. При мен започнаха да се явяват като правих бицепс и трицепс в един ден. Това е и една от най - често срещаните причини.
[quote author=“J0”]има много такива теми и мисля ,че е излишна ..... но все пак :
Крем ДЕВА ПРОТИВ СТРИИ
КРЕМОВЕ С БАДЕМ
БЕБЕШКО ОЛИО
НЕ СЕ КЪПЕТЕ ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА , ЗАЩОТО КОЖАТА ИСЪХВА И СЕ ЦЕПИ
И НАИ ВАЖНОТО ->> СПРЕТЕ ХИМИЯТА И 90% ,ЧЕ НЯМА ДА ВИ ИЗЛЯЗАТ СТРИИ :!:
Пиши с нормален шрифт
ASTOR
и ако си в другите 10% просто им е*и майката на “стридите” и не се втелявай шот от тях не се мре! предпочитам бицепс 50 пък било то и със стрии
20.10.06
16:26
Браво добре им го обясни :wink:
Хора за да не ви стават стрии се мажете с кремчета 8)
20.10.06
21:10
Понеже досега не съм ползвал такъв крем искам да питам помага ли наистина? Доколкото знам само избеляват но не се скриват.
Понеже досега не съм ползвал такъв крем искам да питам помага ли наистина? Доколкото знам само избеляват но не се скриват.
той е за предпазване а не за премахане на вече образували се стрии! пък и не винаги помага аз се цепа винаги па ръцете :D
20.10.06
21:26
Така по става. И моите ръце се цепят ама няма как.