Упражнения за спиране на разтежа на ръста

Темата е заключена.

19.10.06
19:14

Значи още съм на 17години и съм висок 187см. Знам че има такива опражнения за спиране на растежа на горе, но не знам точно какви са, други начини има ли. Знам че ви звучи малко тупичко но какво да правя.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

19.10.06
19:23

Я бъди по точен в поста си. Искаш да забавиш растежа си или искаш да знаеш кои са за да се предпазиш???
Доколкото знам клякането с щанга, мечката, мъртва тяга, донякаде и раменната преса но за последното не съм сигурен. Почакаи още мнения.

IceMan

19.10.06
19:26

-мъртва тяга
-клекове
-навеждане със щанга
-мечка
-чукчета
-магарешко яздене
-изправен стоеж с щанга или гири -с повдигане на рамената(упр.за трапец)


общо взето упражненията от този тип спират растежа :)
няма начин да се избягват или е прекалено трудно да немриш заместители ! ако искаш хубава фигура...се налага да ги правиш

Има доста теми от тоя род. Това е една голяма заблуда в тоя спорт според мен. Всичко е до ген и структура на тялото. Няма упражнение което да ти пречи да растеж. В моя случай и двамата ми родители са ниски и аз също. Висок съм 1.75. Не виждам с какво може да си попречиш или ускориш растежа. При спортове от рода на баскетбол и волейбол е друго нещо вече.

19.10.06
19:48

Искам да спра да раста повече. Значи по точни кои упражнения са най подходящи и колко серии и т.н

19.10.06
21:52

еми ако баща ти е “3 метра” и ти ще станиш кат него , за разтежа всичко се свежда до гена , а това за упражненията да ти го забавят това е само когато се развиваш още в побертета , а ти си на път да излезеш и когато правиш с мах килограми

19.10.06
21:53

Престанете с простотийте вече.... от къде ви идват ,не мога да разбера

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1