Трапец

19.10.06
20:37

Може ли да ми препоръчате някакви упражнения за трапец е по-важното как да ги съчетая. 8) Мерси предварително. :)

Повече от 1 упражнение за трапец не ти трябва. Аз ти препоръчвам да правиш повдигане на раменете с щанга и същото само че с дъмбели. И така ги редуваш през седмица. Една седмица с щанга, една с дъмбели.

19.10.06
20:54

А добре ли ще е да правя трапец в тренировката за рамо,защота аз правя–“вертолет” за рамото, а то натоварва трапеца. :?:  :)

Гръб + рамо в един ден тогава. Прави трапеца с гърба.

20.10.06
11:59

Ако правиш вертолет при рамото и тяга при гърба, просто не виждам защо ти е друго за трапеца.

21.10.06
09:11

[quote author=“X-Man”]Може ли да ми препоръчате някакви упражнения за трапец е по-важното как да ги съчетая. 8) Мерси предварително. :)

Аз го тренирам така:

Повдигане на раменете със щанга 2х8
Пордигане на раменете с дъмбели 2х8

тва е дано сам ти помогнал  :wink:

ExtazistiS

31.10.06
18:58

Трапец : повдигане на рамената с дъмбели ; повдигане на рамената с щанда ( като редуваш : щангата да е пред теб и зад теб ) .. общо взето това е ... трапец и рамо е доста добра комбинация за тренировка !!  :wink:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1