20.10.06
16:30
Здравейте аз съм нов ходя 2 пъти седмично на фитнес и искам да ми препоръчате тренировка за бицепса,корема,гърдите.За оточнение на 14 години съм висок съм 164см и тежа 53 кг.Бицепса на лявата ми ръка е 26 см а на дясната 28 см.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим20.10.06
21:08
Кои дни ходиш и какво правиш в тях кажи. Сигурно си начинаещ. Най - добре прави този сплит 1-2 месеца и след това ще си разделиш мускулните групи. Общо взето на този етап ти трябват 3 упражнения за гърди, 2 за бицепс и 1-2 за корем. И пак казвам дай още информация за теб.
значи ходя вторник и четвъртък и там вдигам щанги малко на гладиатора малко гирички и за накрая малко велоергометър или гребане
Еми за 2 дена кво да напраиме ... Малиии значи ..
:arrow: Гърди , Бицепс , Корем
:arrow: Гръб , Трицепс , Предмишница
Трябва ти поне още един ден за да можеш да тренираш Рамо , Трапец защото без тях не може .. Дано сам ти помогнал
22.10.06
11:21
рамото е задалжително според мен :) просто рамото участва почти насякаде :) аз направих голяма грешка че лятото се изпусках тоя трети ден и него тренирах но сега немогад аси помисла данего тренирам
a лицевите опори и коремните преси помагат ли за правене на гърди и плочки на корема
22.10.06
20:21
Да освен ако не доведат до претрениране.
[quote author=“cernd”]Здравейте аз съм нов ходя 2 пъти седмично на фитнес и искам да ми препоръчате тренировка за бицепса,корема,гърдите.За оточнение на 14 години съм висок съм 164см и тежа 53 кг.Бицепса на лявата ми ръка е 26 см а на дясната 28 см.
Ще ти препоръчам, да седнеш и да изчетеш сайта за какво изобщо иде реч въя фитнеса и бодибилдинга и какви са основните методики на работа.
Лично мнение: НА товята възраст хормоналните нива са още в процес на промяна. Това ще те възпрепятсва да моделираш тялото както изкаш. /Не казвам, че е невъзможно, но не е като да си на минимум 18/. Но за сметка на това, няма да си застрахован да се контузиш или нанесеш някоя друга щета.
Поздрави и успех
набиране(лост) кофи(успуредка) и коремни преси тва е докато не навършиш 19 /20 год.
29.10.06
20:41
набиране(лост) кофи(успуредка) и коремни преси тва е докато не навършиш 19 /20 год.
не сам съгласен с теб че до 19-20 год. възраст трябва да се прави само това
хах, и аз като съм започнал от 13 години ся кфо ми е... да не би да сам умрял... аре стига глупости :!: :twisted:
ахахах 19-20 години 90% от хората в този форум са под 19 години .... аз лично съм на 15 и доста добре се развих за тези 6 месеца така че стига говорете глупости и плашете момчето !!!
по темата :
1.Гърди+бицепс+рамо
2.Гръб+трицепс+крака
Корем можеш да си го правиш през ден увас коремни преси 4 серии по 30-40 повторения
Предмишницата се развива(нотоварва) от почти всички др мускулни гръпи,не е фатално ако не я правиш
Еми това е от мен успех !
30.10.06
13:11
Повечето хора тук тренират от много по-ранна възраст с тежести и са си доста добре!
до 19-20 год. растат костите. натоварването с тежести от ранна възраст може да доведе до искривявания в гръбначния стълб нарушаване на растежа на височина болки в ставите след няколко години и др.
80% от хаората които трнират с тежести от ранна възраст след това се оплакват и съжаляват
пак препоръчвам да почнеш да прваиш кофи набиране бягане коремни преси докато не станеш поне на 18!
до 19-20 год. растат костите. натоварването с тежести от ранна възраст може да доведе до искривявания в гръбначния стълб нарушаване на растежа на височина болки в ставите след няколко години и др.
80% от хаората които трнират с тежести от ранна възраст след това се оплакват и съжаляват
пак препоръчвам да почнеш да прваиш кофи набиране бягане коремни преси докато не станеш поне на 18!
weet
това е измислица според мене.Просто не трябва да се претоварваш и да се уливаш с килограмите.
:)
Брей аз съм много зле значи като съм почнал на 10…
Вече ковчег да си приготвям а ?
ако тренираш с тежести от 10 годишен и сега си над 160 см евала ,но и да си пораснал на височина това не значи че костите ти са се развивили правилно. пак повтарям тежестите НЕ вредят Чак след 20 год. възраст , до тогава само със собствена тежест се тренира!
Казаха го, но аз да го повторя - това са глупости.
[quote author=“rsf”]ако тренираш с тежести от 10 годишен и сега си над 160 см евала ,но и да си пораснал на височина това не значи че костите ти са се развивили правилно. пак повтарям тежестите НЕ вредят Чак след 20 год. възраст , до тогава само със собствена тежест се тренира!
Почти позна 1.88 съм :lol:
Но можеш да бъдеш сигурен,че като съм бил на 14-15 съм дигал под собствената си тежест на лежанката примерно,както и на другите упр...
Все пак клек и тяга тогава не съм правил...
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече