21.10.06
21:49
Може ли да ми кажете как де си овелича ръста.Висок сам 162 и тежа 52
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим21.10.06
21:54
Това е до ген. Почти невъзможно е да си промениш ръста. Кажи на колко си години. Волейбола или баскетбола са варианти, но там нещата са други.
21.10.06
21:56
На 15 години а и да питам по колко повторения требва да прам упражненията за бицепс
21.10.06
22:03
Забравих да ве попитам може ли да ми изредите упражненията които късат ръста за да не тренирам с тех
21.10.06
22:11
а отностно темата...знам че тези боините изкуства стимулират организма да отделя повече “соматотропин” (хормон на расетжа)...също и бягането е добър вариант... но общо взето всеки спорт стимулира организма по някакъв начин и за това повечето хора които са се захванали със спорт имат мнение че ръстът им се увеличава :D
но наи добре е ако си ти е в гена:) ама тва вече е дар божи дали да си висок или там какъвто ти би желал 8)
21.10.06
22:21
Щом си на 15 ще растеж още. Няма такива упражнения които да ти свалят ръста. За бицепса - 8-10 повторения.
Хехе такива упражнения няма !!! Стига сте писали безмислени постове
22.10.06
09:04
Мерси
22.10.06
10:45
приятел ...използвай бутон “edit” :)
що се отнася до ръста ти ...има да растеж до 21 годишна възраст :) до тогава се развиваме мъжете !
за бицепса - 8-10 повторения,има една билка която засилва развитието на хормони в тялото (напълно чиста,но рядка) и си е бая пари вчера разбрах за нея повишава развитието...провери при някой билкар да ти каже за нея ...
22.10.06
11:08
няма ама друг път....чувал съм лекари да казват че клековете спират растежа...а вече до колко е вярно вие си предценяйте...всеки си знае за него си :)
успех
Аз си кляках и пораснах на височина доста от 17 години тренирам сега направих скоро 19 и пораснах с доста незнам колко точно в сантиметри :lol: Билка която увиличава хормона на разтежа има такива препатари като аргинин и орнитин имаше и още един два,но ги забраех как се казваха :lol:
[quote author=“iceman”]приятел ...използвай бутон “edit” :)
що се отнася до ръста ти ...има да растеж до 21 годишна възраст :) до тогава се развиваме мъжете !
за бицепса - 8-10 повторения,има една билка която засилва развитието на хормони в тялото (напълно чиста,но рядка) и си е бая пари вчера разбрах за нея повишава развитието...провери при някой билкар да ти каже за нея ...
Развитие,не означава разстеж,човек се развива до 26 години,а расте до 20-21 средно.Няма нещо,което да засилва развитието,то е генетично заложено,може би имаж предвид,че ускорява растежа ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече