22.10.06
17:56
Здрасти пак съм аз :)
Горните ми гърди изобщо ги няма , мн ще съм благодарен ако кажите какви упражнения да правя за горни гърди ,че да пораснат малко .... стажа ми е 6 месеца почти ,а ето и какво правя за гърди :
1.Кофички
2.Хоризонтален лег с щанга
3.Дигам дъската на лежанката най горе и пак с щанга
4.лицеви упори
П.П. Извинявайте ако има нещо :wink:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим22.10.06
18:04
Прави упражнения за гърди първи. Пример: 1 полулег с щанга 2 полулег с дъмбели 3 хоризонтален лег 4 кофички. Наблягай на дъмбелите - те действат много по - добре на гърдите.
Мерси ще опитам в нова програма ... ще пробвам така , но има един проблем на дъмбелите ми мога да слагам само по 20 килограма предполагам ,че след 6-7 тренировки ще станат леки и ще ги свикна
:lol: ще го измисля ... и пак БЛАГОДАРЯ
22.10.06
18:12
[quote author=“J0”]Мерси ще опитам в нова програма ... ще пробвам така , но има един проблем на дъмбелите ми мога да слагам само по 20 килограма предполагам ,че след 6-7 тренировки ще станат леки и ще ги свикна
:lol: ще го измисля ... и пак БЛАГОДАРЯ
Как така само с 20 килограма? Нещо не разбрах.
22.10.06
18:51
Тренираш вкъщи ясно.
е в къщи ама всичко е оригинално , скрипец , скотово , дъмбели , лежанка , прави лостове , крив лост , 200 килограма тежести и т.н. :wink: бих казал ,че имам всичко което е нужно
22.10.06
19:47
е в къщи ама всичко е оригинално , скрипец , скотово , дъмбели , лежанка , прави лостове , крив лост , 200 килограма тежести и т.н. :wink: бих казал ,че имам всичко което е нужно
Не съм казал обратното. Просто ми стана интересно как така не може да сложиш повече от 20 килограма. :)
Къв е смисъла да се прави със щанга от полулег и след тва с дъмбели от полулег? Няма никъв смисъл по-добре махни 1 от двата полулега и за 4то упражнение сложи примерно флайс от полулег :wink:
22.10.06
23:28
Е как ще няма смисъл... Дъмбела акцентира по - доста по специфичен начин на гърдите. Много хора дори не правят лежанки а само с дъмбели, но според мен поне един лег ти трябва.
[quote author=“J0”]3.Дигам дъската на лежанката най горе и пак с щанга
П.П. Извинявайте ако има нещо :wink:
Ами ако вдигаш твърде много дъската...има нещо :D Ако я вдигаш под много голям ъгъл ще натоварваш предното рамо,може би знаеш,но все пак да кажа :wink:
Успех!
не е под голям ъгъл :wink: сега значи да видим какво съм разбрал :
1.Полулег с щанга 3х8
2.Полулег с Дъмбел 4х8
3.Хоризонтален лег с щанга или дъмбел 4х8
4.Флайс , лицеви упори или кофички / или да ги редувам 3-4 х 8
това ли е цялата работа :wink:
23.10.06
19:14
Колкото до ъгъла на лежанката, според много културисти градусите трябва да са около 40, когато се прави с щанга.
А когато се прави с дъмбели - около 20-25.
[quote author=“sillmarillion”]Колкото до ъгъла на лежанката, според много културисти градусите трябва да са около 40, когато се прави с щанга.
А когато се прави с дъмбели - около 20-25.
За културистите не знам, но масово хората го правят под наклон към 40~5, въпреки че техниката на упражнението изисква 30-35.
20 кила, 20..няма лошо, като ти станат малки, тогава ще ги разкараш. :)
Не виждам, какъв е проблема да си вземеш по-големи дискове и да станат повече, ама ..де да знам. :)
Добре звучи програмата, но при мен лично, без въобще гърдите да са ми приоритетна група с 3 упр. полулег, лег и полулег дъмбели и ги усещам, че нещо са почнали да нарастват, струва ми се... :)
24.10.06
13:28
[quote author=“J0”]не е под голям ъгъл :wink: сега значи да видим какво съм разбрал :
(1.Полулег с щанга 3х8)
2.Полулег с Дъмбел 4х8
3.Хоризонтален лег с(щанга или) дъмбел 4х8
4.Флайс , лицеви упори или кофички / или да ги редувам 3-4 х 8
това ли е цялата работа :wink:
Аз предлагам щангата да се махне изцяло и да се замести само с дъмбели ,тъй като много по-слабо застъпва гърдите,а и като цяло движението е ограничено.Ефективността на упражненията с дъмбели е много по-голяма ...кофички,лицеви опори>добре ,а може и от време на време да включваш пек-дек машината в тренировката за гърди вместо флайс...
:)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече