Гръб

23.10.06
19:12

Имам проблем с гърба (на 16 год съм тренирам от година с прекасвания другите мускули варвят горе долу според очакванията) но гарбът хич го няма, няма никаква форма дори почти не си усе6там перките
Обра6там се кам модераторите
помогнете моля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Какво пък общо имат модераторите? Гърба е голяма мускулна група и се нуждае от по - тежка тренировка. Като гледам твоя стаж 4 упражнения ще са добре. По 3-4 серии, 10ина повторения.

24.10.06
02:42

От личен опит казвам, че този е прав. Аз права по 5 упр. и гурби ми расте мн добре, а не съм тренирал много. малко извън темата ама кво значи обреа6тамса кум модераторите ???

SK

24.10.06
12:58

razdeli trenirovkite si za grub v 2 dena. purviqt den za shirina na gurba,a vtoriq za dalbochina.efekta shte posledva skoro sled tova.

24.10.06
13:34

[quote author=“rumbata304”]Имам проблем с гърба (на 16 год съм тренирам от година с прекасвания другите мускули варвят горе долу според очакванията) но гарбът хич го няма, няма никаква форма дори почти не си усе6там перките
Обра6там се кам модераторите
помогнете моля!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами явно трябва да наблегнеш на него и наистина с 4-5 упражнения,при правилна техника резултата няма да закъснее  8)

ludiaBG

24.10.06
14:10

еми земи да си напишеш упражненията за гръб да ги видим какви са и ще ти кажем каде баркаш и какви упражнения да правиш иначе рагледаи в саита програмите и си харесай някаква тренировка за гръб кадето мислиш че ще е добра за теб

24.10.06
15:27

ми начи правя
1 скрипец пред гърди 4 серии
2 вертикален скрипец 4серии
3 гребане с надхват 3 серии
4 гребане с дъмбел 3 серии
и тва е
на мен ми трябва не6то за яко раз6иряване

ludiaBG

24.10.06
16:00

добре ти е програмата нещо неправиш упражненията правилно или де да знам но се пак и други да си кажат мението

вертикалния скрипец го сложи последен или пред последен

24.10.06
16:11

Аз съм така:
1 Набиране зад врат
2 Горен скрипец пред гърди
3 Чукчета
4 Долен скрипец
Аз съм доволен от тази програма,абе тежка тренировка и стрес тва е.
Успех!

24.10.06
17:05

[quote author=“Offspring”]Аз съм така:
1 Набиране зад врат
3 Чукчета
4 Долен скрипец
Успех!

Опитай тази комбинация,предполагам че ще има по-голям ефект ,особено внимание  трябва да обърнеш на долния скрипец и чукчетата :)

FZ

24.10.06
21:59

[quote author=“Offspring”]Аз съм така:
1 Набиране зад врат
3 Чукчета
4 Долен скрипец
Успех!

добра програма ако и възтановяването е добро успеха е на лице  8)

25.10.06
01:33

Прави тяга щом искаш да ти расте гърба.След нея гребане с щанга(дъмбел) или мечка и накрая свършвай с набирания.Тва е най доброто ако ти озостава гърба или искаш растеж “Тяга” и “Набиране”.

31.10.06
18:04

гръб се прави с дънбели и лост(лично мое мнение)

31.10.06
18:41

Хиперекстензии-за загравка
мъртва тяга
чукчета
горен скрипец пред гърди
набирания
Аз бих ти препоръчал тази програма.Но за нея трябва да имаш доста сила и добро възтановяване. :wink:

31.10.06
18:58

по принцип наблегни на основните упражнения - набирания, тяга, гребане(с подхват е по-добре според мен).включи и поне 1-2 упражнения за трапец.за ширина на гърба най-добре ми действат набиранията.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1