23.10.06
22:23
имам проблем - съотношението на талията и раменете ми е малка.Какви упражнения да правя за размери в раменете ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим23.10.06
23:08
Изнасяне на дъмбел напред, раменна преса зад врат с щанга, повдигане на раменете настрани за задно рамо.
Раменни преси
Разтваряне на ръцете встрани с дъмпели
Разтваряне на обратен пек-дек.
Дано съм помогнал.
24.10.06
01:36
Петко К - изтрити постове на латиница! Почни да пишеш на кирилица, ако искаш да останеш във форума!
24.10.06
11:15
Двете неща са свързани.
Раменни преси с дъмбели,Милитъри преси и преси зад врат,ако ги изпълняваш правилно.Това е основното за раменете.Имай в предвид че ширината на раменете е генетично обусловена от ширината на ключицата и за да си симетричен ти трябва доста маса там.Наблегни на разтварянето на дъмбели встрани от пложение в стоеж,полулег и лег.Гледай да е все пак тежко,но с повишено внимание за да не пострадаш.Това е в общи линии
24.10.06
16:20
Мерси за инфото.Имам още 1 въпрос - каква е разликата м/у разтваряне на ръце в страни и вдигане на ръцете напред?
24.10.06
16:59
Едното е за предно рамо - напред а другото за странично - в страни. :wink:
24.10.06
20:10
мислех че има предно средно и задно.сега раэбирам эа странично
25.10.06
11:27
Странично и средно е все едно и също .
А ти като ги разбираш толкова много нещата защо задаваш тъпи въпроси ? :D
25.10.06
13:07
не съм каэал че раэбирам много :!:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече