Спиране на разтежа на ръста

23.10.06
23:09

Повечето култиристи знам че са ниски, и така излеждат доста по-добре. Аз съм достатъчно висок и искам да спра да раста повечко знам че има такива упражнения точно за това(-мъртва тяга -клекове -навеждане със щанга -мечка -чукчета -магарешко яздене -изправен стоеж). Висок съм 187 и съм на 17години.

Каква програмами ми предлагате да правя. В седмица да отделям ли 1ден за тези работи, по колко серии да правя, и колко упражнения да правя. Ако някой е запознат с тези работи може ли да каже.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Няма такива работи. Това е мит.

23.10.06
23:17

Няма смисъл ти си перфектна височина. :) И че култористите са ниски,това не е вярно.Типицен пример е Маркус Рул.

24.10.06
00:14

Чел съм в случайно списание за култиристи има такова нещо. Не за спиране а за забавяне ли какво, за по добро оформяне се изпозлва...

24.10.06
02:47

да ви кажа че растежа може да се спре само с някоя яка контозия  на гръбнака поне така си мисля де 6тото разбира6 ли не е логично 6ото като растей то мъскула съ6то расте  :mrgreen:

24.10.06
08:30

Съществува само забавяне на растежа,спиране не...зависи от гена ти колко ще порастеж...

24.10.06
10:07

[quote author=“X-Man”]И че култористите са ниски,това не е вярно.Типицен пример е Маркус Рул.

Които е цели 180см

24.10.06
10:39

ем поне кажете за забавяне на разтежа

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1