24.10.06
15:19
Бихте ли ми казали кои опражнениа са набивни?смисал забавят разтежа или го спират.с едба дума оставаш си нисак :ДД
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимклек тяга от изправен стоеж да правиш рамо но това е само хипотеза
и ако ги правиш с 300 -400кг :lol:
24.10.06
15:43
Клек и мъртва тяга, но все пак всичко е до гена
абе според мен всичко си е до физиология, ако ти е писано да растеш, ако ще и с незнам-си-колко да вдигаш няма да ти повлияе на височината...
[quote author=“Voyager”]абе според мен всичко си е до физиология, ако ти е писано да растеш, ако ще и с незнам-си-колко да вдигаш няма да ти повлияе на височината...
И аз така мисля подкрепям това мнение и Vоyаger на 100%
Също така обаче искам да допълня, че при ежедневно многочасово аксиално натоварване с големи тежести може да се стигне до гръбначни травми и костни изменения. ТОВА вече е лошо.
Но през няколко дена по няколко серии от тези “набивни” упражнения не е проблем, най-малко за ръста. Щом е и правилна техниката...
24.10.06
19:20
Има толко много теми напоследак за това... Само миналата седмица бяха 2. Няма упражнения които да забавят растежа. Това е един от многото митове които се носят от малко осведомени хора.
24.10.06
21:53
правилно !!! 8)
Прочети малко преди да пускаш теми с глупави въпроси,отнасящи се към митологични разбирания.
26.10.06
17:52
[quote author=“lamera”]Бихте ли ми казали кои опражнениа са набивни?смисал забавят разтежа или го спират.с едба дума оставаш си нисак :ДД
няма такива упражнения.
а за тези които искат да пораснат:
захапват лоста и си връзват тежест за краката !!!
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече