24.10.06
18:19
Какво мислите за тренировките късно вечер ? Аз примерно тренирам 21:00-23:00
—-(ЗА/ПРОТИВ) Късните тренировки.—-
п.п.Майка ми е лекарка в Александровска болница и тя е силно против тези тренировки.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимИ е права. Ако искаш да си пълноценен билдър, трябва да си в хоризонтално положение от 22.00 и да спиш поне 8 часа. Незнам колко го правят, лично аз не успявам.
Но пък какво остава за една тренировка след този час...?
24.10.06
19:24
Ми не става, обаче пък има решение лягаш по-рано и тренираш рано сутринта
24.10.06
19:30
Ами то главно зависи от свободното ти време. В края на деня искаш не искаш си изморен и вече трябва да почиваш а не те първа да отиваш да тренираш. В 22 може да не си си в леглото, но поне да почиваш пред телевизора, компютъра или друга такава “дейност”. Според мен идеалното време за тренировка е в интервала 10 - 19 часа. За жалост на малък процент сигурно им е удобно да тренират по това време. Аз тренирам също вечер - от 19:30 и 21:10 съм си в нас вече. По - късно няма да е от полза според мен. Във всеки случай по - добре да тренираш късно отколкото изобщо да не тренираш. Ако можеш и да си поспиваш повечко сутрин проблема няма да е голям.
Против,защото вечер се чувстваш изморен и вместо да поспиш малко повече ти блъскаш. :)
и аз тренирам по това време. абе всичко зависи единствено от това в колко си лягаш! трябва да имаш мин. 3 часа от трен до сън и то завоси с каква интензивност е трен-а!
Тренирам до към 22 часа (тогава затваря залата), даже това ми е рано, защото се прибирам след 19 часа от работа и до 20.30 - 21 часа най - късно трябва да съм в залата, което малко ме притиска с времето. Ама е само 2 дни през седмицата, така че няма проблем.
Сутрин ставам в 7,30 - 8 най - късно, а заспивам към 1 - 2 часа през нощта, зависи. Тоест, спя по 5-6 часа. Рано сутринта ми е невъзможно да тренирам, дори и да работеха толкова рано залите.
[quote author=”Петко К”]Тренирам до към 22 часа (тогава затваря залата), даже това ми е рано, защото се прибирам след 19 часа от работа и до 20.30 - 21 часа най - късно трябва да съм в залата, което малко ме притиска с времето. Ама е само 2 дни през седмицата, така че няма проблем.
Сутрин ставам в 7,30 - 8 най - късно, а заспивам към 1 - 2 часа през нощта, зависи. Тоест, спя по 5-6 часа. Рано сутринта ми е невъзможно да тренирам, дори и да работеха толкова рано залите.
Е това доказва,че фитнеса е индивидуален спорт,не ти ли става прекалено тежко с този двудневен сплит ?
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече