Завръщане в залата....

RA

26.10.06
15:36

Така на 17г съм 71кг и започвам отново трен във фитнеса.Не съм тренирал от година и нещо а преди това имам стаж около 7-8 месеца.Сега съм изправен пред няколко въпроса:
1-во Имам по-широки бедра(особено отвътре м/у краката имат повечко мазничко...) и солидно дупе.ТА кажете как да тренирам(изобщо да тренирма ли) краката и дупето та да не растат повече или някакси ако мога само да ги стягам без да се притеснявам,че ще нараснат повече???
2-ро Искам да кача повечко в гърдите и по-точно в горната им част.На кои упражнения да наблегна и за канала ?
3-то Имам хубав и широк гръб обаче е доста плосък.Липса му плътност :( Как да налея и в него.И как да придам повече ширина в долната част на перките?
4-то Задно рамо ?? Хич го няма и нз как да наблегна на него...
Е това е дано не ви затруднявам с мойте въпроси :Р

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
ludiaBG

26.10.06
15:44

начи ако искаш да акцентираш на горната част на гърдите почваш парво с нея канала се получава с времето (когато натрупаш достатачно маса в гардите канала се уформя )
за плътност на гърба прави най добре тяга но научи точно как се прави упражнението накараи някои да ти го покаже
задното рамо го тренираи с гърба (обратен флаис )
За ширина на гърба гребанес щанга/дамбел набиранки горен скрипец пред гарди/задврат трябва да комбинираш упражненията за платност и щирина и ще получиш мн добар ефект
За краката някой дръг да ти каже че аз несам мн компетентен при краката
Разрови се малко из сайта ще си намериш програма има много или питай инструктора в залата която ходиш

1. Диета приятелю.
2. Лег с дъмбели и флайс трябва да присъстват в тренировката ти за гърди.
3. Тяла, гребане с щанга.
4. Повечко повторения. Рамото е малък мускул и забелязвам по - голям успех като го помпам повече.

02.11.06
21:24

Имай предвид, че и да не пипаш краката на тренировка, те ще растат. Когато натежи тялото ти краката отговарят, за да могат да го носят. Там са мускулите, които се тренират най-често (замисли се колко се ползват). Едно наум с голямата горна част просто..вярно е, че това е начинът за замаскиране на генетично широк таз (справка - мен самия), но си носи рисковете и последиците. Иначе ти казаха какво да правиш. Аз лично уважавам гребането за плътност на гърба. А за перките при мен имаше невероятен ефект истинско гребане (това ми е спорта в университета). За точно 5 тренировки ми се разшириха перките, и се разделиха двата мускула там (погледнато отпред). Само че не всеки има как да ходи да гребе.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1