Гръб

DA

26.10.06
17:20

вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
вертикалния скрипец (отзад)-4-5-серии
чукове-3 серии
набирания-2 серии до отказ
Добра ли е тази програма за гръб според вас :?:  :?: Или да вкарам още някое упражнение  :?:  Стажа ми е  година и половина

FIREBLADE

26.10.06
17:47

не е добра.нямаш нито едно сериозно упражнение.гърба се тренира с тежки базови уоражнения-тята чукове мечка за плъност и набиране и пулдаун за широчина.

DA

26.10.06
17:55

добре мерси

WE

26.10.06
18:03

[quote author=“DaRe_deViL”]вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
чукове-3 серии
Добра ли е тази програма за гръб според вас :?:  :?: Или да вкарам още някое упражнение  :?:  Стажа ми е  година и половина

Полза от двата вертикални скрепци няма. По-добре започни с набиранията и след това всичко друго.

26.10.06
19:15

как ви се струва това:
набиране 4х10
гребане с щанга 4х6
гребане с дъмбел 4х8
хоризонтален скрипец 4х8
трапецовидно повдигане със щанга 4х10
(евентуално вместо хоризонтален скрипец - мъртва тяга или мечка)

26.10.06
20:00

Така е добре обаче прави мъртва тяга задължително. :)

[quote author=“Voyager”]как ви се струва това:
набиране 4х10
гребане с щанга 4х6
гребане с дъмбел 4х8
хоризонтален скрипец 4х8
трапецовидно повдигане със щанга 4х10
(евентуално вместо хоризонтален скрипец - мъртва тяга или мечка)

Е това вече е друго нещо.

FZ

26.10.06
22:13

[quote author=“weet”][quote author=“DaRe_deViL”]вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
чукове-3 серии

Полза от двата вертикални скрепци няма. По-добре започни с набиранията и след това всичко друго.

ти как разбра че от скрипци няма полза ?  :x доста прибързано и необмислено изказване  8)

WE

27.10.06
12:34

[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“weet”][quote author=“DaRe_deViL”]вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
чукове-3 серии

ти как разбра че от скрипци няма полза ?  :x доста прибързано и необмислено изказване  8)

Не съм казал такова нещо, просто прочети по-добре. Казах, че няма смисъл да прави вертикален скрипец пред гърди и зад врат в една тренировка и то по 4-5 серии и като добави и набиранията просто удря на едно и също място и то в доста серии и повторения..Вместо това може да вкара хоризонтален(долен) скрипец след чуковете и да сложи набиранията на първо място както писах и в по-горния си пост.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1