26.10.06
17:20
вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
вертикалния скрипец (отзад)-4-5-серии
чукове-3 серии
набирания-2 серии до отказ
Добра ли е тази програма за гръб според вас :?: :?: Или да вкарам още някое упражнение :?: Стажа ми е година и половина
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
26.10.06
17:47
не е добра.нямаш нито едно сериозно упражнение.гърба се тренира с тежки базови уоражнения-тята чукове мечка за плъност и набиране и пулдаун за широчина.
26.10.06
17:55
добре мерси
26.10.06
18:03
[quote author=“DaRe_deViL”]вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
чукове-3 серии
Добра ли е тази програма за гръб според вас :?: :?: Или да вкарам още някое упражнение :?: Стажа ми е година и половина
Полза от двата вертикални скрепци няма. По-добре започни с набиранията и след това всичко друго.
как ви се струва това:
набиране 4х10
гребане с щанга 4х6
гребане с дъмбел 4х8
хоризонтален скрипец 4х8
трапецовидно повдигане със щанга 4х10
(евентуално вместо хоризонтален скрипец - мъртва тяга или мечка)
26.10.06
20:23
[quote author=“Voyager”]как ви се струва това:
набиране 4х10
гребане с щанга 4х6
гребане с дъмбел 4х8
хоризонтален скрипец 4х8
трапецовидно повдигане със щанга 4х10
(евентуално вместо хоризонтален скрипец - мъртва тяга или мечка)
Е това вече е друго нещо.
26.10.06
22:13
[quote author=“weet”][quote author=“DaRe_deViL”]вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
чукове-3 серии
Полза от двата вертикални скрепци няма. По-добре започни с набиранията и след това всичко друго.
ти как разбра че от скрипци няма полза ? :x доста прибързано и необмислено изказване 8)
27.10.06
12:34
[quote author=“BIG PICHAGA”][quote author=“weet”][quote author=“DaRe_deViL”]вертикалния скрипец (отпред)-4-серии
чукове-3 серии
ти как разбра че от скрипци няма полза ? :x доста прибързано и необмислено изказване 8)
Не съм казал такова нещо, просто прочети по-добре. Казах, че няма смисъл да прави вертикален скрипец пред гърди и зад врат в една тренировка и то по 4-5 серии и като добави и набиранията просто удря на едно и също място и то в доста серии и повторения..Вместо това може да вкара хоризонтален(долен) скрипец след чуковете и да сложи набиранията на първо място както писах и в по-горния си пост.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече