ПИЛЕШКОТО МАЙ Е ФАЛШИВО

FIREBLADE

26.10.06
18:16

абе незнам вие как го усещате тва пилешко ама аз ям доста и не съм мръднал изобщо.според мене тиа пилци ги хранат с некви пластмаси мамицата им и нема нищо в него.да не говорим и за вкуса който наподобява найлоново пликче... :evil:

26.10.06
19:26

една подобна тема     
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17519&highlight=%DF%C9%D6%C0+%CC%C5%D1%CE

Sportex

26.10.06
19:34

проблема определено не е от пилешкото. :lol:

Нищо си му няма според мен.

26.10.06
21:33

Зависи от коя фирма взимаш пилешкото...

Shyne

26.10.06
22:48

на мен ми харесва филето на нанук наи много ,ама ве4е двапати си взимам и е супер солено и маи ше сменям фирмата

27.10.06
05:59

[quote author=“djpetko”]Зависи от коя фирма взимаш пилешкото...

От българското няма ефект, само вносно :)

ПС: Това го казах в кръга на шегата, свързано с български добавки и вносни ...  :mrgreen:

27.10.06
15:27

[quote author=“builderbs”][quote author=“djpetko”]Зависи от коя фирма взимаш пилешкото...

От българското няма ефект, само вносно :)

:roll: обясни... май много ги разбирате, а? :wink:

27.10.06
19:41

[quote author=“builderbs”][quote author=“djpetko”]Зависи от коя фирма взимаш пилешкото...

От българското няма ефект, само вносно :)

Ха,глупости,точно вносните са най-бъкани с отрови...
А пък и от българското пиле,по-качествено нЯмА  :D

27.10.06
22:31

Цялата тая тема е за бисерите  :twisted:

FIREBLADE

28.10.06
12:02

абе пилешкото е пласмасово бре ядете полиестер :D

28.10.06
20:17

купи си тогава кокошки и си ги отглеждай както на теб ти харесва , може и с кебапчета и с куфтета да ги храниш , а не с пласмасови храни и нема да се притесняваш  :wink:  8)

FIREBLADE

29.10.06
11:49

кажете тогава вие как го готвите пилето да не ви е сухо,щото мене явно не ме бива за cook

29.10.06
12:40

Aз така:[quote author=“x_3_mar”]1кг. пилешко
1 пакет макарони
1 чаша вино
босилек
Пилешкото се реже на малки парченца,  задушава се с виното, поръсва се с босилек. В това време сварявате макароните. Всичко се смесва в голям съд. Бързо, лесно, вкусно  :D Понякога след сервиране слагам кетчуп или пикантина ама много рядко, че му развалят вкуса

29.10.06
17:12

[quote author=“FIREBLADE”]кажете тогава вие как го готвите пилето да не ви е сухо,щото мене явно не ме бива за cook

Марината: бяло вино, соев сос, кетчуп, горчица, подправки (чер пипер, кимион), лимонов сок, сол, чесън, лук, люта чушка...
Направо става фантазия. Киснеш си филето около 2-3 часа и после на скарата, докато го печеш го поливаш с малко соев сос...

FIREBLADE

01.11.06
20:00

много играчка бе деба.аз направо го изваждам от опаковката и го метам в една тава с олиице в печката:) не ми се занимава толкова на мене да го гласа.

KO

01.11.06
21:19

Вие ся ли почнахте да се усештате, че вече храната не е 100% полезна както едно време. Кой знае какви боклуци има дават на животните, за да печелят повече. Затова най - хубо от село :wink:

01.11.06
22:05

[quote author=“FIREBLADE”]много играчка бе деба.аз направо го изваждам от опаковката и го метам в една тава с олиице в печката:) не ми се занимава толкова на мене да го гласа.

И на мен като не ми се занимава после ям едно безвкусно пиле такова;)

02.11.06
14:46

[quote author=“FIREBLADE”]кажете тогава вие как го готвите пилето да не ви е сухо,щото мене явно не ме бива за cook

….
[quote author=“FIREBLADE”]много играчка бе деба.аз направо го изваждам от опаковката и го метам в една тава с олиице в печката:) не ми се занимава толкова на мене да го гласа.

Хем те сърби, хем те боли, а? :wink:

Имаме план за твоята по-добра спортна форма!

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1