26.10.06
18:16
абе незнам вие как го усещате тва пилешко ама аз ям доста и не съм мръднал изобщо.според мене тиа пилци ги хранат с некви пластмаси мамицата им и нема нищо в него.да не говорим и за вкуса който наподобява найлоново пликче... :evil:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим26.10.06
19:26
#1
една подобна тема
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=17519&highlight=%DF%C9%D6%C0+%CC%C5%D1%CE
26.10.06
19:34
#2
проблема определено не е от пилешкото. :lol:
26.10.06
21:18
#3
Нищо си му няма според мен.
26.10.06
22:48
#5
на мен ми харесва филето на нанук наи много ,ама ве4е двапати си взимам и е супер солено и маи ше сменям фирмата
[quote author=“djpetko”]Зависи от коя фирма взимаш пилешкото...
От българското няма ефект, само вносно :)
ПС: Това го казах в кръга на шегата, свързано с български добавки и вносни ... :mrgreen:
[quote author=“builderbs”][quote author=“djpetko”]Зависи от коя фирма взимаш пилешкото...
От българското няма ефект, само вносно :)
:roll: обясни... май много ги разбирате, а? :wink:
[quote author=“builderbs”][quote author=“djpetko”]Зависи от коя фирма взимаш пилешкото...
От българското няма ефект, само вносно :)
Ха,глупости,точно вносните са най-бъкани с отрови...
А пък и от българското пиле,по-качествено нЯмА :D
28.10.06
12:02
#10
абе пилешкото е пласмасово бре ядете полиестер :D
28.10.06
20:17
#11
купи си тогава кокошки и си ги отглеждай както на теб ти харесва , може и с кебапчета и с куфтета да ги храниш , а не с пласмасови храни и нема да се притесняваш :wink: 8)
29.10.06
11:49
#12
кажете тогава вие как го готвите пилето да не ви е сухо,щото мене явно не ме бива за cook
Aз така:[quote author=“x_3_mar”]1кг. пилешко
1 пакет макарони
1 чаша вино
босилек
Пилешкото се реже на малки парченца, задушава се с виното, поръсва се с босилек. В това време сварявате макароните. Всичко се смесва в голям съд. Бързо, лесно, вкусно :D Понякога след сервиране слагам кетчуп или пикантина ама много рядко, че му развалят вкуса
[quote author=“FIREBLADE”]кажете тогава вие как го готвите пилето да не ви е сухо,щото мене явно не ме бива за cook
Марината: бяло вино, соев сос, кетчуп, горчица, подправки (чер пипер, кимион), лимонов сок, сол, чесън, лук, люта чушка...
Направо става фантазия. Киснеш си филето около 2-3 часа и после на скарата, докато го печеш го поливаш с малко соев сос...
01.11.06
20:00
#15
много играчка бе деба.аз направо го изваждам от опаковката и го метам в една тава с олиице в печката:) не ми се занимава толкова на мене да го гласа.
01.11.06
21:19
#16
Вие ся ли почнахте да се усештате, че вече храната не е 100% полезна както едно време. Кой знае какви боклуци има дават на животните, за да печелят повече. Затова най - хубо от село :wink:
01.11.06
22:05
#17
[quote author=“FIREBLADE”]много играчка бе деба.аз направо го изваждам от опаковката и го метам в една тава с олиице в печката:) не ми се занимава толкова на мене да го гласа.
И на мен като не ми се занимава после ям едно безвкусно пиле такова;)
[quote author=“FIREBLADE”]кажете тогава вие как го готвите пилето да не ви е сухо,щото мене явно не ме бива за cook
….
[quote author=“FIREBLADE”]много играчка бе деба.аз направо го изваждам от опаковката и го метам в една тава с олиице в печката:) не ми се занимава толкова на мене да го гласа.
Хем те сърби, хем те боли, а? :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече