Програма за покачване на МАСА!Моля за помощ!

_P

27.10.06
15:38

На 14 години съм, 174см съм и тежа 60кг!И според мен ми трябва програма за маса, защото съм малко слаб! :D Моля да ми кажете дали тази програма ще ми помогне за разрешението на моя проблем?!
Първи ден
1.Гърди-Лицеви опори,флайс,изтласкане на щанга и дъмбели от лег,пулоувър.
2.Предно рамо-Паменна преса пред гърди,изнасяне на дъмбели напред,
3.Корем-Извивки с дъмбел встрани,извивки на тялото встрани,коремни преси.

Втори ден
1.Гръб-Мъртва тяга,чукчета,гребане с дъмбел,навеждане с щанга.
2.Задно рамо-Разтваряне с думбел
3.Врат-Трапец-Трапецовидно повдигане с щанга

Четвърти ден
1.Бицепс-Концентрично сгъване,бицепсово сгъване с щанга и дъмбел.
2.Трицепс-Разгъване на дъмбел зад глава,френска преса,кик-бек,изтласкване на щанга от лег с тесен хват.

Пети ден
1.Крака-Клякане с щанга,напади с щанга.
2.Корем-Извивки с дъмбел встрани,извивки на тялото встрани,коремни преси.

Моля да си кажете мнението за тая програма.Аз ходя да тренирам в един приятел и нямаме много уреди,имаме уреди само за тези упражнения които ги има в програмата.Стажът ми е над 9 месеца!
И ще Ви помоля ако тази програма не е добра според вас за покачване на маса да ми напишете някоя добра! :o
Благодаря Ви предварително!!! :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
DunevmotorSport

27.10.06
15:41

Значи сигурно трябва да ти е предлено ясно че само с тренировки няма да направиш маса.Друго във сайта си има готови сплитове избери някой и тренирай по него

_P

27.10.06
15:43

Ми то тази програма е от сайта, но искам да чуя и други мнения по въпроса ми...

DunevmotorSport

27.10.06
15:48

Е какво искаш да чуеш тези програми са правени от човек който си разбира от работата не се съмнявай в тях но както искаш незнам какво по различно ще ти кажат другите

DA

27.10.06
16:03

масата не се прави само с тренировки трябва ти правилен хранителен режим

27.10.06
19:31

[quote author=“DaRe_deViL”]масата не се прави само с тренировки трябва ти правилен хранителен режим

Абе на 14 е малко трудно режим,но... поне може да набляга на месото и сложните въглехидрати :wink:

Ако се възстановяваш както трябва само добри неща ще постигнеш с този сплит.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1