Ако може една малка консултация

27.10.06
17:30

Здравейте ;) искам да попитам някои от по опитните билдари да ме посъветват нещо.Занимавам се с от близо 2 години гръбо казано да сега съм тренирал само за маса по 4 пъти в седмицата, но вече мога да ходя само по 3 пъти и то не винаги оспявам до залата  :?  и затова започнах една програмка с която искам да направя малко релеф и сила..Ето я и нея :)
1. Лег с щанга - 4 серии по 15 - 12 - 10 - 10 повторения ( така са и сички останли опражнения )
2. Чукове с щанга
3. Изнасяне в страни с дъмбел
4.Сгъване с щанга за бицепс
5. Кофички ( трицепс )
6. Клякане с щанга
7. Мертва тяга
8. Коремни
И така 2-3 пъти седмично за не по-вече от час и всичко в супер серия
Та въпроса е какво ще кажат по-опитните биладари и тези които имат опит с такива програми ,разбира се ако някой има някои подобна програмка  ще се радвам ако е даде :) Благодаря предварително :) :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

27.10.06
19:30

ммм,не ми хареса особено програмата ти... :roll:
Значи вместо да правиш 1 и съща програма 3 пъти в седмицата,прави така... :
1ден
1.Права лежанка с щанга
2.Флайс на обратен наклон.
3.Вдигане на дъмбели на наклонена лежанка(за горни гърди)
4.Кофички
5.Разгъване на горен скрипец(за трицепс)
6.Вертолет с щанга
Това ти се явява 1 ден.Перфетка тренировка гърди+трицепс + задно рамо(яко ще се напомпаш след нея)

2ден:
1.Мъртва тяга
2.Чукове с щанга
3.Набирания(ако можеш) или горен скрипец(за гръб)
4.Изнасяне на дъмбели в страни(за рамо)
5.Раменна преса
6.Изнасяне на дъмбел в страни(за рамо)
Това ти е 2-ри ден гръб + предно и средно рамо.

3ден:
1.Клекове с щанга
2.Бедрено сгъване
3.Бедрено разгъване
4.Бицепсово вдигане на щанга
5.Скотово вдигане
6.Вдигане на краката от висеш(за корем)
7.нормални коремни преси
8.Римско столче
това ти е трети ден,той се явява корем и крака и бицепс,доста тежка тренировка,но щом имаш стаж 2 години ще издържиш.

27.10.06
22:15

добра е програмата , но гледай да не претренираш и размени малко упражненията:
1Мъртва тяга
2Лег с щанга
3Чукове с щанга
4Клякане с щанга
5Кофички
6Сгъване с щанга
7Изнасяне в страни с дъмбел
8Коремни преси
аз ще правя подобна програма , но тя е повече за маса с по малко повторения (под 8) , но с тези повторения дето ти си ги написал нз какъв ще е ефектът , сила ще натрувапаш , но за релеф най-добре диета + кардио сутрин

Не е зле. Не тренираш от скоро така, че няма да претренираш според мен, Всичко зависи от това какви тежести слагаш.

28.10.06
13:28

ПИШИ НА КИРИЛИЦА
ASTOR

28.10.06
22:39

Релеф и сила не вървят заедно. Или едното или другото!

1). Сила се прави с 1 до 4 повт., a релеф - с 12 до 15 повт.

2). Когато се работи за сила почивките са 3-4-5 мин., а когато се работи за релеф - под 60 сек.

3). При работа за сила - пирамиди, форсирани, частични повторения, а за релеф - суперсерии, гигански серии....

Как ще ги съчетаеш тези методики като са противоположни по своята същност?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1