27.10.06
18:51
18годишен съм 192см ръст 70кг = срам ме е да се съблека гол :lol:
Тренирах волейбол и за едно лято както си бях 178 висок мутирах на умопомрачителните 192см ала килата са същите.Искам си старото телосложение.Взех програмата за начинаещи от сайта(мн благодаря) и съм готов на всичко за да кача 10-15кг.Вече не тренирам и за около 3-4 месеца бах във фитнес заличката защото не издържах и имах програма подобна на тази за начинаещи.Мн жестоко се прекарах с протеините на Nutrim (нищо лично , но при мен нямаше ефект) и искам помощ.Какво да взимам , в какво количество и през какво време.Няма да ставам Бодибилдър , нж искам да се...оформя така да се каже.
Благодаря за вниманието.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим27.10.06
19:44
Аз съм най-виският в рода ако тава искаш да питаш.Бащата е с 20см по-дребен , но пък е 80кг. :cry:
28.10.06
00:33
Искаш добавка така ли? Защото си объркал раздела малко. Протеин + креатин.
[quote author=“badog”]Аз съм най-виският в рода ако тава искаш да питаш.Бащата е с 20см по-дребен , но пък е 80кг. :cry:
Питам,защото наистина има много спорове,дали всъщност баскетбола и волейбола повишават растежа,дядо ти колко е висок ?
28.10.06
13:11
абе и дядо ми е горе долу 175 не повече.boxerg какъв протеин по точно?
28.10.06
13:14
Суроватъчен. Фирмата е твой избор.
28.10.06
13:26
мерси много.още днес отивам в магазина Жълто :)
[quote author=“badog”]абе и дядо ми е горе долу 175 не повече.протеин по
:shock:
Е това мисля,че е доста показателно...
Суроватъчен протеин ти препоръчвам на Champion Nutrition,ако държиш на вкуса и качеството...
[quote author=“dido90”]Яж през 2 часа ще ти помогне :)
2 часа е малко,минимум 2ч. и половина трябват на храната да се храносмила,усвои и т.н.
30.10.06
21:22
Изяждай по 2 хляба и 1 кг месо на ден , всичко това разделено на 4 хранения , като междувременно си ядеш обикноенни неща - зеленчуци и плодове , млека , ядки и др. Не се лишавай от никакви мазнини. Имаш ли качествена тренировка ти гарантирам че за 2 месеца с това хранене ще имаш качени 10 кг и то мускули ако ти е добра тренировката пак казвам. Не излиза скъпо - месото е 5 лв килото (пилешко или риба) - с другите работи да станат 6.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече