27.10.06
18:51
18годишен съм 192см ръст 70кг = срам ме е да се съблека гол :lol:
Тренирах волейбол и за едно лято както си бях 178 висок мутирах на умопомрачителните 192см ала килата са същите.Искам си старото телосложение.Взех програмата за начинаещи от сайта(мн благодаря) и съм готов на всичко за да кача 10-15кг.Вече не тренирам и за около 3-4 месеца бах във фитнес заличката защото не издържах и имах програма подобна на тази за начинаещи.Мн жестоко се прекарах с протеините на Nutrim (нищо лично , но при мен нямаше ефект) и искам помощ.Какво да взимам , в какво количество и през какво време.Няма да ставам Бодибилдър , нж искам да се...оформя така да се каже.
Благодаря за вниманието.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
27.10.06
19:44
Аз съм най-виският в рода ако тава искаш да питаш.Бащата е с 20см по-дребен , но пък е 80кг. :cry:
28.10.06
00:33
Искаш добавка така ли? Защото си объркал раздела малко. Протеин + креатин.
[quote author=“badog”]Аз съм най-виският в рода ако тава искаш да питаш.Бащата е с 20см по-дребен , но пък е 80кг. :cry:
Питам,защото наистина има много спорове,дали всъщност баскетбола и волейбола повишават растежа,дядо ти колко е висок ?
28.10.06
13:11
абе и дядо ми е горе долу 175 не повече.boxerg какъв протеин по точно?
28.10.06
13:14
Суроватъчен. Фирмата е твой избор.
28.10.06
13:26
мерси много.още днес отивам в магазина Жълто :)
[quote author=“badog”]абе и дядо ми е горе долу 175 не повече.протеин по
:shock:
Е това мисля,че е доста показателно...
Суроватъчен протеин ти препоръчвам на Champion Nutrition,ако държиш на вкуса и качеството...
[quote author=“dido90”]Яж през 2 часа ще ти помогне :)
2 часа е малко,минимум 2ч. и половина трябват на храната да се храносмила,усвои и т.н.
30.10.06
21:22
Изяждай по 2 хляба и 1 кг месо на ден , всичко това разделено на 4 хранения , като междувременно си ядеш обикноенни неща - зеленчуци и плодове , млека , ядки и др. Не се лишавай от никакви мазнини. Имаш ли качествена тренировка ти гарантирам че за 2 месеца с това хранене ще имаш качени 10 кг и то мускули ако ти е добра тренировката пак казвам. Не излиза скъпо - месото е 5 лв килото (пилешко или риба) - с другите работи да станат 6.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече