29.10.06
09:31
а бе чъда се има ли някаква проограма дето да дава приоритет на рацете да растат повече примерно нещо такова
1 гръб бицепс (лек трен за бицепс)
2 Гърди трицепс (лек трен за трицепс)
3 рамо крака
4 раце (по тежка тренировка)
Лек трен 2 упражнения с по 3 серии
по тежка 3 упражение с по 3-4 серии
Стаж 6-7 месеца някаде Не взимам за ся никакви добавки
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“ludiaBG”]а бе чъда се има ли някаква проограма дето да дава приоритет на рацете да растат повече примерно нещо такова
1 гръб бицепс (лек трен за бицепс)
2 Гърди трицепс (лек трен за трицепс)
3 рамо крака
4 раце (по тежка тренировка)
Лек трен 2 упражнения с по 3 серии
по тежка 3 упражение с по 3-4 серии
Нема смисал от 2 тренировки на Ръцете .... Така ще ги претренираш ... Една тежка тренировка в седмицата ти е напълно достатъчна
29.10.06
09:43
незнам съмнявам се че ще ги претренирам но дали ще има по голям разтеж по тая програма
Еми гледай сега ... Тва е типичен случай ... Един мой приятел с който почнахме да тренираме преди малко повече от година заедно ... Аз почнах с 32.5 ръка а той с 33 .... Той тренира ръка по този начин който и ти ... На сила е по добре от мен .. Пример ... Сгъване на щанга от стоеж ... Аз правя 8-ци с 31-31 Кг макс ... Той прави с 35-36 кг ... Скот с щанга ... Аз с 45кг половинки той с 50 .... Но той сега е с 37 ръка , а аз с 38.5 :wink: .... Така че си прави сам изводите ... Дано си разбрал какво искам да ти кажа
[quote author=“NRG52”]..как го правите това?
Аз на скот съм с макс 1/2 от всяко друго за бицепс..
Как така как го правиме ???? :shock:
29.10.06
10:38
Една тренировка ще ти е достатъчна. Това са малки мусккули и не се нуждаят от чак такова натоварване.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече