Програмка какво мислите

ludiaBG

29.10.06
09:31

а бе чъда се има ли някаква проограма дето да дава приоритет на рацете да растат повече примерно нещо такова
1 гръб бицепс (лек трен за бицепс)
2 Гърди трицепс (лек трен за трицепс)
3 рамо крака
4 раце (по тежка тренировка)

Лек трен 2 упражнения с по 3 серии
по тежка  3 упражение с по 3-4 серии

Стаж 6-7 месеца някаде  Не взимам за ся никакви добавки

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

29.10.06
09:41

[quote author=“ludiaBG”]а бе чъда се има ли някаква проограма дето да дава приоритет на рацете да растат повече примерно нещо такова
1 гръб бицепс (лек трен за бицепс)
2 Гърди трицепс (лек трен за трицепс)
3 рамо крака
4 раце (по тежка тренировка)

Лек трен 2 упражнения с по 3 серии
по тежка  3 упражение с по 3-4 серии

Нема смисал от 2 тренировки на Ръцете .... Така ще ги претренираш ... Една тежка тренировка в седмицата ти е напълно достатъчна

ludiaBG

29.10.06
09:43

незнам съмнявам се че ще ги претренирам но дали ще има по голям разтеж по тая програма

29.10.06
09:48

[quote author=“ludiaBG”]незнам съмнявам се че ще ги претренирам но дали ще има по голям разтеж по тая програма

Еми гледай сега ... Тва е типичен случай ... Един мой приятел с който почнахме да тренираме преди малко повече от година заедно ... Аз почнах с 32.5 ръка а той с 33 .... Той тренира ръка по този начин който и ти ... На сила е по добре от мен .. Пример ... Сгъване на щанга от стоеж ... Аз правя 8-ци с 31-31 Кг макс ... Той прави с 35-36 кг ... Скот с щанга ... Аз с 45кг половинки той с 50 .... Но той сега е с 37 ръка , а аз с 38.5 :wink: .... Така че си прави сам изводите ... Дано си разбрал какво искам да ти кажа

29.10.06
09:59

..как го правите това?
Аз на скот съм с макс 1/2 от всяко друго за бицепс..

29.10.06
10:24

[quote author=“NRG52”]..как го правите това?
Аз на скот съм с макс 1/2 от всяко друго за бицепс..

Как така как го правиме ????  :shock:

Една тренировка ще ти е достатъчна. Това са малки мусккули и не се нуждаят от чак такова натоварване.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1