29.10.06
09:31
а бе чъда се има ли някаква проограма дето да дава приоритет на рацете да растат повече примерно нещо такова
1 гръб бицепс (лек трен за бицепс)
2 Гърди трицепс (лек трен за трицепс)
3 рамо крака
4 раце (по тежка тренировка)
Лек трен 2 упражнения с по 3 серии
по тежка 3 упражение с по 3-4 серии
Стаж 6-7 месеца някаде Не взимам за ся никакви добавки
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим[quote author=“ludiaBG”]а бе чъда се има ли някаква проограма дето да дава приоритет на рацете да растат повече примерно нещо такова
1 гръб бицепс (лек трен за бицепс)
2 Гърди трицепс (лек трен за трицепс)
3 рамо крака
4 раце (по тежка тренировка)
Лек трен 2 упражнения с по 3 серии
по тежка 3 упражение с по 3-4 серии
Нема смисал от 2 тренировки на Ръцете .... Така ще ги претренираш ... Една тежка тренировка в седмицата ти е напълно достатъчна
29.10.06
09:43
незнам съмнявам се че ще ги претренирам но дали ще има по голям разтеж по тая програма
Еми гледай сега ... Тва е типичен случай ... Един мой приятел с който почнахме да тренираме преди малко повече от година заедно ... Аз почнах с 32.5 ръка а той с 33 .... Той тренира ръка по този начин който и ти ... На сила е по добре от мен .. Пример ... Сгъване на щанга от стоеж ... Аз правя 8-ци с 31-31 Кг макс ... Той прави с 35-36 кг ... Скот с щанга ... Аз с 45кг половинки той с 50 .... Но той сега е с 37 ръка , а аз с 38.5 :wink: .... Така че си прави сам изводите ... Дано си разбрал какво искам да ти кажа
[quote author=“NRG52”]..как го правите това?
Аз на скот съм с макс 1/2 от всяко друго за бицепс..
Как така как го правиме ???? :shock:
29.10.06
10:38
Една тренировка ще ти е достатъчна. Това са малки мусккули и не се нуждаят от чак такова натоварване.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече