въпросче :)

здр билдери имам 1 въпрос ако правя 3 упражнения за гърди ще претренирам ли защото от 1 година тренирам и като цяло гърдите ми не вървят от 2 месеца почнах да правя лег и полу лег със дъмбели и пек дек правя 4 серии по 6-8 повторения :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

30.10.06
16:31

Ако е веднъж седмично няма да претренираш. А как ги тренира досега, че те не мръднаха?

30.10.06
17:09

[quote author=“_FaCe_”]здр билдери имам 1 въпрос ако правя 3 упражнения за гърди ще претренирам ли защото от 1 година тренирам и като цяло гърдите ми не вървят от 2 месеца почнах да правя лег и полу лег със дъмбели и пек дек правя 4 серии по 6-8 повторения :)

Мнесто пек-дека може да сложиш още една тежка серия на лег-а и да правиш 3 серии кофички с тежест.

Ако наистина са в застой ги сложи в отделен ден и да нямаш трен за рамо и трицепс в радиос от 1-2 дена.


И си отговори на въпроса, дали не си въобразяваш, че не вървят.

Няма да претренираш. Вкарай и кофички дори 2-3 серии максимум.

преди ги тренирах 1 път в седмицата правих 3-те лежанки 4x10 правих и флаис 4x10 :)

Тогава може да ти е било тежко и затова да си нямал растеж.

JI

30.10.06
21:48

винаги съм се чудил как правите по 3 упражнения за гърди аз ако направя нещо след двете лежанки по 3 серии ( повторенията са ми 4-6 )
и после на следжащия де нимам такава мускулна треска на гърдите чеее ...... не моа дишам.

30.10.06
22:38

Нали знаеш...всичко си е до човека,аз по 4 правя и нямам мускулна,макар,че тренировката има ефект.то на мене ми се връзват 2 упр. за горни и две за долни гърди.Добре се чувствам с такава тренировка.

30.10.06
23:19

според мен броя на упражненията не е чак толков важен. а килограмите и изпълнениете
ако до сега си правил 10 повторения
пробвай да правиш по 5-6 повторения максимум.

ZO

31.10.06
21:33

Ще ти дам програмат,по която тренирам и въпреки,че и на мен гърдите ми бяха изоставащи сега добиха малко по-сносен вид.Значи правя 3 упражнения:1.Полулег с дъмбели 2.Кофички 3.Флайс от лег Програмата ми е насочена принципно най-вече към горните гърди и най-малко към средната част,защото тя върви най-добре(да,знам,че не е отделен мускул,но въпреки това вече се убедих,че МОЖЕ да се тренира и само част на мускула или поне да се постави акцент върху нея).

donscot

01.11.06
10:23

кофички пич...кофички :D

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1