Хварлете едно око на програмата ми

01.11.06
12:59

тренирам по тази програма от  2 месеца някаде като цяло сам доволен но имам чувството че не натоварвам гардите си достатъчно . Възможно ли е да прибавя 2-3 упражнения за гарди  четвъртия или петия ден. Ето я и нея:

http://www.bb-team.org/training/000295.php
10х предварително  :)

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.11.06
13:05

Програмата е супер остави я така много е добра :wink:

Не ти трябват повече упражнения.

01.11.06
15:44

хмм мерси за саветите  :)
ама се пак искам да наблегна на гардите . Ще ви послушам и няма да добавя в другите дни гарди но поне  мисля да добавя 1 упражнение в първия ден .

[quote author=“Lubo0”]хмм мерси за саветите  :)
ама се пак искам да наблегна на гардите . Ще ви послушам и няма да добавя в другите дни гарди но поне  мисля да добавя 1 упражнение в първия ден .

Пет упражнения ще са ти доста. Мускула расте докато почива. Това го запомни. От претоварване няма растеж. Никога колкото по - тежка е тренировката толкова по - добре.

01.11.06
19:17

boxerg добре няма да добавям  :)
вапреки че много искам да наблегна на гърдите щом намя да добавям трябва да си потърся програма която да набляга на горна част и най вече гърдите . Тарсил сам ама ... ако можеш да ми кажеш някъква  :D

[quote author=“Lubo0”]boxerg добре няма да добавям  :)
вапреки че много искам да наблегна на гърдите щом намя да добавям трябва да си потърся програма която да набляга на горна част и най вече гърдите . Тарсил сам ама ... ако можеш да ми кажеш някъква  :D

Наблягай на упражненията с дъмбели. Лег с дъмбели, полулег с дъмбели, флайс, кофички. Ако искаш може и едно с щанга да вкараш ама стават много.

01.11.06
21:34

Ами аз сега правя кофички полулег лег дамбели от лег  и мисля да добавя флайс .
Ще потренирам  така 1 месец , ако не сам доволен сигурно ще си намиря намеря пет дневен сплит кадето има 2 дена гарди или ще кажа на треньора в залата която ходя да ми направи, което мисля че е най-добрия вариант. :)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1