01.11.06
12:59
тренирам по тази програма от 2 месеца някаде като цяло сам доволен но имам чувството че не натоварвам гардите си достатъчно . Възможно ли е да прибавя 2-3 упражнения за гарди четвъртия или петия ден. Ето я и нея:
http://www.bb-team.org/training/000295.php
10х предварително :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим01.11.06
13:17
Не ти трябват повече упражнения.
хмм мерси за саветите :)
ама се пак искам да наблегна на гардите . Ще ви послушам и няма да добавя в другите дни гарди но поне мисля да добавя 1 упражнение в първия ден .
01.11.06
16:04
[quote author=“Lubo0”]хмм мерси за саветите :)
ама се пак искам да наблегна на гардите . Ще ви послушам и няма да добавя в другите дни гарди но поне мисля да добавя 1 упражнение в първия ден .
Пет упражнения ще са ти доста. Мускула расте докато почива. Това го запомни. От претоварване няма растеж. Никога колкото по - тежка е тренировката толкова по - добре.
boxerg добре няма да добавям :)
вапреки че много искам да наблегна на гърдите щом намя да добавям трябва да си потърся програма която да набляга на горна част и най вече гърдите . Тарсил сам ама ... ако можеш да ми кажеш някъква :D
01.11.06
19:32
[quote author=“Lubo0”]boxerg добре няма да добавям :)
вапреки че много искам да наблегна на гърдите щом намя да добавям трябва да си потърся програма която да набляга на горна част и най вече гърдите . Тарсил сам ама ... ако можеш да ми кажеш някъква :D
Наблягай на упражненията с дъмбели. Лег с дъмбели, полулег с дъмбели, флайс, кофички. Ако искаш може и едно с щанга да вкараш ама стават много.
Ами аз сега правя кофички полулег лег дамбели от лег и мисля да добавя флайс .
Ще потренирам така 1 месец , ако не сам доволен сигурно ще си намиря намеря пет дневен сплит кадето има 2 дена гарди или ще кажа на треньора в залата която ходя да ми направи, което мисля че е най-добрия вариант. :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече