За съветче от протата

01.11.06
13:46

здравеите аз съм на 17 години и съм се занимавал задочно със фитнес от време на време в едно мазе с лежанака.Но сега желая да зпочна серозни занимания и ми трябва програма подходяща за мен.Примерно четири дневна,отбелязвам че сам прочел тези в саита но незнам коя е за мен.Значи особените характеристики при мен са 173см. висок 120 литра.Иман жеалние на натрупам сила и да сваля килограми. значи целта ми не е да отслабна много а както се казва да обърна по голямата част от мазнините в муслколи. смисал такъв не  даржа да съм 70 килогрмаов с фигура на аполон :roll:

Ориентирай се към сваляне. Кардио тренировки, балансирана НВД.

IE

01.11.06
18:07

Ако ще сваляш може да използваш тази програма www.bb-team.org/training/000163.php
Освен това може да си купиш л-карнитин

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1