Пулоувър (Pullover)

OL

01.11.06
21:59

Упражнението “Пулоувър” е от групата оформящи упражения за гърди...Въпреки мненията, че гръдният кош не може да бъде развит повече след определена възраст (18-20 години), само включването на пулоувър във Вашата програма ще Ви даде ясен отговор дали може да увеличите обема на гръдния си кош чрез това упражнение.

Къде мога да включа в моята програма това упражнение, без да махам други?  Защото тя е достатъчно лека ( http://www.bb-team.org/training/000157.php ) Тренирам по тази програма .

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

01.11.06
22:50

или в първи ден след гърдите или в трети ден след гърба или в пети ден след краката или комбинация от два дни или и в трите (ама това вечи става прекалено тъй че отпада  :D )

При гърдите.

02.11.06
20:59

При тренировката за гърди.Може и в тая за гръб.

06.11.06
18:11

[quote author=“OLS3M”]

Упражнението “Пулоувър” е от групата оформящи упражения за гърди...Въпреки мненията, че гръдният кош не може да бъде развит повече след определена възраст (18-20 години), само включването на пулоувър във Вашата програма ще Ви даде ясен отговор дали може да увеличите обема на гръдния си кош чрез това упражнение.

Къде мога да включа в моята програма това упражнение, без да махам други?  Защото тя е достатъчно лека ( http://www.bb-team.org/training/000157.php ) Тренирам по тази програма .

В суперсерии с клековете е идеалния вариант, той не натоварва кой знае какви мускули на гърдите или гърба обаче пробвай да го правиш след серия клекове да усетиш за какво говоря ^^

OL

07.11.06
00:07

Ще опитам с клекове, клека нещо не ми допада като упражнение, пък и още съм в растеж, а нали клека не го препоръчват за растежа-т.е. забавя растежа на костната система? В петък имам да правя крака, един път седмично пулоувър достатъчно ли ще е ?

09.11.06
21:13

Значи пуловъра е упражнение които разтегля гърдите и ако се прави като последно след тяхната тренировка се получава мн добре.Но наи-доброто място му е при клековете ако искаш мога да ти го обясня и научно защо там е наи-добре

11.11.06
08:52

След гърдите му е мястото !!!

OL

11.11.06
17:56

Вчера правих Пулоувър непосредствено след клек, добре ми се струва. Кои мускули участват най-активно в изпълнението му ? Мен ми се струва че ми се напомпиха перките (може да е било и от набиранията) , т.е. гърба ли се натоварва, раменете ли ? А мога ли да го включа два пъти в седмицата , понеделник след гърдите и петък с клек ?

12.11.06
08:59

[quote author=“OLS3M”]Вчера правих Пулоувър непосредствено след клек, добре ми се струва. Кои мускули участват най-активно в изпълнението му ? Мен ми се струва че ми се напомпиха перките (може да е било и от набиранията) , т.е. гърба ли се натоварва, раменете ли ? А мога ли да го включа два пъти в седмицата , понеделник след гърдите и петък с клек ?

Натоварва се трицепс , долна част на перките , понякога и горна част на гърдите  :wink:

14.11.06
11:36

[quote author=“OLS3M”]Вчера правих Пулоувър непосредствено след клек, добре ми се струва. Кои мускули участват най-активно в изпълнението му ? Мен ми се струва че ми се напомпиха перките (може да е било и от набиранията) , т.е. гърба ли се натоварва, раменете ли ? А мога ли да го включа два пъти в седмицата , понеделник след гърдите и петък с клек ?

Може стига да не правиш по мн серии мисля че 4 серии единния ден и 4 другия е добре.

[quote author=“TREVATA”][quote author=“OLS3M”]Вчера правих Пулоувър непосредствено след клек, добре ми се струва. Кои мускули участват най-активно в изпълнението му ? Мен ми се струва че ми се напомпиха перките (може да е било и от набиранията) , т.е. гърба ли се натоварва, раменете ли ? А мога ли да го включа два пъти в седмицата , понеделник след гърдите и петък с клек ?

Натоварва се трицепс , долна част на перките , понякога и горна част на гърдите  :wink:

Какво значи понякога се натоварват горната част на гърдите.Винаги освен ако не свиваш ръцете и правиш трицепс.А иначе се натоварват и косите мускули намират се от лявата и дясната част на корема

KO

14.11.06
12:30

Ами чушката наторварва ли се? :D

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1