02.11.06
10:14
1-во искам да попитам вярно ли е,че не при всички хора плочките са равномерно разположени?Защото при мене има 2 и от другата страна 1!И не знам какво да правя,защото много се дразня така.2-ро дайте плс някакви упражнения за корем и нещо режим,защото явно главно с ядене на пържоли,ориз и картофи и коремни преси не става номера.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим1) Броя на плочките ти е еднакъв и от двете страни. Просто не са развити равномерно
2) Опитай с основните упражнения:
2.1 Коремни преси 3х20 - ако ти е много лесно пробвай да гушнеш някой диск :)
2.2 Повдигане на краката 3х20 - като се опитваш да задържаш за 1-2 секунди в горно положение
Прави ги поне 2 пъти седмично.
3) Относно диетата, на сайта и във форума можеш да намериш подходящата за твоите цели.
Успех !
Да.
Мерси.Направо да ти е кеф в тоя сайт,има разбрани хора :).Относто коремните дето се повдигат краката някъде на ден правя м/у 60-90 всеки ден от някъде месец?
02.11.06
19:09
За да има толкова ясно изразени коремни мускули те трябва да са големи. А за да стане това ти трябват по 8-10 повторения(както при другите мускули). Има хора които имат мазнини но все пак си им личат плочките защото просто са ги развили доста на големина.
Как така повторения?Ми аз наден казах по колко правя от тези дето лягаш на земята и всигаш краката.Също пия по половин литър обезмаслено мляко(0.1%) като не знам дали това е добре да го пия ако искам да свалям от корема.Също какво имаш в предвид големи плочки и как да ги направя?
02.11.06
19:43
Ами тренировка с тежести. Взимаш диск с някакви кила там, не знам с колко ще можеш да прави, и правиш коремни преси с него. Не знам какви уреди имаш в твоята зала.
Ми стандартните.Може ли да ми дадеш пик да видя на какъв уред точно се правят?А нещо да правя в дома освен споменатото от мен упражнение?Същп сега мисля да почна пак да пия един гейнър?Би ли бил добър за мен да го взимам сега,когато мисля да изчиствам и в какво отношение трябва да са протеините и въглехидарите?
02.11.06
19:54
Пълен ташак са тия коремни преси. Виж на лост има интересни и ефикасни упражнения за коремните мускули, но са много трудни за изпълнение!
02.11.06
19:54
как е по добре да се правят като сам хванал диска пред гърдите което е по лесно или зад врата :?:
Увисваш на лоста и почваш да повдигаш краката, докато ги опреш в него. Сваляш бавно и повтаряш.
Може и да увиснеш с главата надолу и да се повдигаш нагоре докато главата ти се подаде хубаво над лоста. Това може и на шведска стена.
Да.
Пример : Рони Колман,а и не само той...
Какво не при всички, почти при всички са леко неравномерни, от еднат страна (да кажем дясната) са малко по-високо. Това поне азсъм видял, може и да съм в грешка, ама май колкото по-големи станат, толкова повече се разместват, инак няма къде да идат;)
Като цяло в по-дребните хора съм видял по-правилно наредени плочки.
зад врат е много по-добре иначе си е чист майтап
едни от залата се надпреварваха кой ще направи повече ръцете им бях пред гурди единия направи над 300 сам си обясни защо
за пресата генетиката играе голяма роля примерно аз имам 4-ри плочки до пъпа и надолу нищо не че нямам долна част но те са продалговати и плоски и не си личат за други има ясно изразени по 8 дори :) а на някои им се разминават като тухли това може би еединствената мускулна група в която генна има решаваща роля.Да не казвам голяма дума но коремните мускулии почти на всеки се различават :) и са почти индивидуално като форма,за големината е ясно че е важна тренировката :roll:
Да бе как ще го направя тва упражнения на лоста седя и вдигам краката до ръцете ми?
[quote author=“freezer”]Да бе как ще го направя тва упражнения на лоста седя и вдигам краката до ръцете ми?
не глупости просто до 90 градуса мисля че е достатачно пускаш бавно и дигаш бързо :)
И гледай да не се “гъзиш” .Ако имаш възможност гледай се в огледало и също така не се люлей ( имам в предвид да НЕ използваш засилката от предното повторение ) Старай се да е чисто .Е понякога в последните серий и последните бройки може да се ползва “читинг” :) за максимално изпомпване но то е по твоя преценка :)
Или го прави висейки на шведска стена, така имаш опора зад себе си и няма люлеене и инерция
К мерси хора.Вече даже започва да ми се вижда третата плочка,но от другата страна 2-рата едвам се подава?Някакви съвети за това и как да го поправя?И също някой каза,че ако правя с коремни с тежести и ако плочките станат по-големи могли да се разместят?Това не ми звучи много достоверно та вие какво мислите?Е кво стана де?Що спряхте да пишете :(.Та вярно ли е това за плочките като правиш с повече тежести?
07.11.06
23:22
За мен най-добрите упражнения са повдигане на крака от вис на шветска стена нормални коремни с наклон и да са къси на уреда за хипер-екстензии(ама на страни) и като легнеш си качваш краката някъде да са под ъгъл 90 и по-малък може спрямо тялот и ги правиш без да се дигаш до край.Тези 4 упражнения са перфектни.Докато тренирах футбол правих и подскоци като си удрях гърдите с колене.незнам това до каква степен е помогнало,но сега след тренировка ми се вижда и четвъртия ред.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече