02.11.06
23:40
Значи искам няколко опражнения за да сваля в газа много ми е голям не ми е дебел, но нз как да го смяля??
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим02.11.06
23:46
Тичане. Дълги разстояния и спринтове. Скоро имаше такава тема между другото. Килограми се свалят с диета а не с упражнения. Написах ти тези които влияят на седалищните мускули.
пич проблема е че аз не искам да свалям а да качвам кг но имам впредвид че дупето ми е много широко и ме дразни
П.С. тренирам баскет и тарча определено много и не става
Виж сега. Ширината най-вероятно идва от костната структура. Просто при някои хора костите в областта на таза са широки. Тогава няма как да ти е малък задника. Както пееха Metallica - Sad but true. И аз имам същия проблем. Отслабнах, но просто си е широк. Няма лек. Освен да се опиташ да развиеш останалото така, че да се получи някаква симетрия, или да го скриеш визуално....
[quote author=“marzipan”]Виж сега. Ширината най-вероятно идва от костната структура. Просто при някои хора костите в областта на таза са широки. Тогава няма как да ти е малък задника. Както пееха Metallica - Sad but true. И аз имам същия проблем. Отслабнах, но просто си е широк. Няма лек. Освен да се опиташ да развиеш останалото така, че да се получи някаква симетрия, или да го скриеш визуално....
да опитвам се да стана по широк в рамената и да сваля в бедрата за да се получи такъв ефект но не става :?
Да не мислиш, че ще стане бързо. Аз започнах да се радвам на някакви резултати след около година. Самите ми рамене се разшириха. Но отнема МНОГО време и постоянство. А между другото не мисля, че да смъкнеш краката е добра идея. На слаби крака голям задник ще изпъкне. Пък и ще изглеждат криви. Мисля, че трябва да изградиш стабилна долна част (от кръста надолу). Стабилна значи плътна, силна. Не задължително голяма. Като работиш по разширяване в горната част. Аз така правих. Не можеш да избягаш от скелета си, но можеш да замажеш работата малко;)
Друго което може да направиш е да “изправиш” корема наравно с таза (гледано отпред/отзад да са на една ширина) и да изградиш рязко перките.
Мненито ми е отворено за критики, понеже не съм най-изявеният естет;)
Edit:
П.П.: заглавието някак си не предполага такава тема..добре, че се зачетох, та видях брат по сътба;)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече