Необичаен проблем

03.11.06
16:03

Така, предварително се извинявам ако проблемът ми не засяга този раздел от форума.. НО просто незнаех къде може да се вмести.. Ето го и самият проблем.. Незнам дали от сезона или от друг фактор.. но до преди един месец когато бях в залата нон стоп бях потен.. а сега отивам правя си кардио.. и само тогава се изпотявам.. през останалата част не се потя вообще. Защо го казвам това ли.. ? защото допреди 1-2 седмици си тренирах нормално.. и си ядях нормално смисъл ( сутрин белтъци или овесени ядки, на обяд някаква пилешка пържола със салата или ориз/варени картофи , вечер или пържола или някаква риба.. през останалото време се наливах с прясно мляко или вода... ) . Толкова за хранителният ми режим. Сега да ви кажа за тренировките. Месец и нещо си тренирах по Програмата за релеф ( от бб.теам 2 вариянт ) , но реших сега нали идва зима и е нормално да се дига за маса.. и започнах да я редувам с програма за маса.. като тренирах по следният начин: една седмица по програмата за релеф, другата седмица по програма за маса.. като на всяка тренировка загрявах 10 мин. с велоаргометара.. и на края на тренировката 20 мин. бягам на патека ( 3 пъти в седмицата ) . Винаги съм държал на корема и си правех редовно коремни преси и самата преса ми беше издута.. смисъл личаха си плочките г/д ( незнам дали се изразявам правилно  :roll:  ) ... НО от периодът от 1-2 седмици без да променям нещо кой знае колко в тренировките и режимът ми ( само в храненията малко се разминавам заради училището .. или се е случвало да пропускам вечеря.. но нищо особено ) , аз просто не чувствам ефект в правенето на коремните преси, смисъл такъв че правя ги както трябва.. и на пейката, и на този уред за долната част и на римското столче, но просто когато отида до огледалото и се богледна самите коремни мускули не са ми ИЗПЪКНАЛИ .. коремът ми седи плосък като дъска :((( А в интерес на истината сега е по тънък от колкото преди.. смисъл че може би съм свалил мазнини. Може ли това да е просто временно положение и в момента да свалям мазнини затова да не ми се напомпват коремните мускули ? Смисъл такъв, че като си натискам корема е МЕК  :lol:  или няма какво да се заблуждавам и си е чист ЗАСТОЙ ?! Ако е така кажете ми просто какви други упражнения да правя за корем за да ми се напомпят коремните мускули и на пипане да е твърд, а не все едно имам сланини ;щ

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
KO

03.11.06
19:19

Мисля, че:
1. Или не си чист.
2. Или такъв ти е гена.
Като по - вероятно е първото! :wink:
Обърни внимание с какво се тъпчеш, ти казваш пържола, ми кат е пържола хич не се чуди. Яж чисто бон филе.

Трябва ти повече големина в тези мускули. Прави ги по 8-10 повторения както другите групи с тежест. Така се правят твърди и здрави плочки. Особено щом казваш, че нямаш мазнини... не виждам какво друго да е.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1