Мнение за програма целяща увеличаване на ръцете

04.11.06
12:36

1ви ден:Ръце
2ри ден:Крака
3ти ден:Почивка
4ти ден:гърди и рамо
5ти ден:Гръб
6ти и 7ми ден:Почивка

програма за първи ден:
-бицепсово сгъване от стоеж с крив лост + лежанка с тесен хват (суперсерия)
-бицепсово сгъване с дъмбели от полулег + френско (суперсерия)
-концентрично сгъване + издърпване на горен скрипец (суперсерия)

програма за втори ден:
-клек
-екстензии
-бедрено сгъване
-повдигане на пръсти на калф-машина

програма за  четвърти ден:
-полулег с щанга
-лег с дъмбели
-флайс
-раменна преса с дъмбели пред гърди
-разтваряне с дъмбели в страни
- разтваряне на дъмбели за задно рамо

програма за пети ден
-мъртва тяга
-набирания
-гребане с щанга
-придърпване на хоризонтален скрипец

стаж: 7 месеца
ръст: 182см
тегло:82кг

04.11.06
12:48

Може би е прекалено утежнена. Аз лично бих работил с едно упражнение по-малко
Инак ми изглежда добре

04.11.06
12:49

[quote author=“marzipan”]Може би е прекалено утежнена. Аз лично бих работил с едно упражнение по-малко
Инак ми изглежда добре

за кой ден става въпрос?

Допада ми. Пази се от стрии.

04.11.06
12:56

Като цяло. Аз съм привърженик на по малкообемните тренировки. Както обичам да казвам “колкото по-малко дава ефект, толкова по-добре”. Може да не звучи като стихче или поговорка...ама е вярно

04.11.06
15:58

какво взимаш че имаш енергия да правиш гърди и рамо в един ден, както и 3 суперсерии за ръце с толкова малък стаж?  :shock:

04.11.06
17:27

[quote author=“HoBaKa”]какво взимаш че имаш енергия да правиш гърди и рамо в един ден, както и 3 суперсерии за ръце с толкова малък стаж?  :shock:

не вземам абсолютно нищо, просто хапвам по-здраво 2-3 часа преди тренировка  :wink:

FIREBLADE

04.11.06
18:15

ако искаш да наблегнеш на ръцете прави ги и по отделно с гърдите и гърба с по 2 примерно гърди+трицепс:скрипец на суперсерия с разгъване с дъмбел;френско.
гръб+бицепс:класическо и сгъване с дъмбели.
другиа вариант за приоритет е да намалиш всички останали групи до 2 серий(но не леки серий) и ръцете да си ги тренираш пак по същата програма със същите серий.

04.11.06
19:17

Аз пък мисля, че ръце е добре да са в един ден. При мен имаше положителен ефект. Особено ако досега са били разделени заедно с гърба и гърдите, ще се отрази добре. Тогава няма да се наложи да намали тренировките за останалите МГ

WE

04.11.06
19:29

[quote author=“FIREBLADE”]ако искаш да наблегнеш на ръцете прави ги и по отделно с гърдите и гърба с по 2 примерно гърди+трицепс:скрипец на суперсерия с разгъване с дъмбел;френско.
гръб+бицепс:класическо и сгъване с дъмбели.

така трицепса и бицепса са натоварени след упражненията за гърди и гръб и няма да можеш да ги натовариш достатъчно добре и да изтискаш максимума :)

04.11.06
20:15

Прави бавни повторения - по-добро напомпване с кръв - по-бърз растеж. Мускулът максимално време да е под напрежение.

04.11.06
23:04

[quote author=“vendeta”]
-бицепсово сгъване от стоеж с крив лост + лежанка с тесен хват (суперсерия)
-бицепсово сгъване с дъмбели от полулег + френско (суперсерия)
тези двете супер серий са ми точно същите но последното ми е последователно сгъване + разгъване с дъмпел над глава с една ръка
иначе програмата  е екстра

05.11.06
01:19

Ебаси , много непознати термини нещо .  :)

05.11.06
04:55

Действай, ще имаш растеж на ръцете.
Сложи си в дена на гърди/рамо след тях 2 серии от любимо упражнение за трицепс с по 10 повторения с умерена тежест (да няма отказ). И още 2 серии бицепс в дена за гръб.
А, да не забравя - премести си задното рамо след гърба и сложи още едно упражнение за средно рамо пак там (м/ду гърба и бицепса).
Два месеца прави програмата на 8-10 повторения и после свали повторенията на 5-6 за още два месеца. Чак след 4-я месец я сменяй.

05.11.06
09:46

[quote author=“mitaka101”]Действай, ще имаш растеж на ръцете.
Сложи си в дена на гърди/рамо след тях 2 серии от любимо упражнение за трицепс с по 10 повторения с умерена тежест (да няма отказ). И още 2 серии бицепс в дена за гръб.
А, да не забравя - премести си задното рамо след гърба и сложи още едно упражнение за средно рамо пак там (м/ду гърба и бицепса).
Два месеца прави програмата на 8-10 повторения и после свали повторенията на 5-6 за още два месеца. Чак след 4-я месец я сменяй.

А това още едно упражнение за задно рамо нали може да  е раменна преса зад врат?

05.11.06
11:37

А това още едно упражнение за задно рамо нали може да е раменна преса зад врат?

Не няма начин това упражнение да стане за задно рамо. То си е за средно и предно. :D
За задно прави например разтваряне с дъмбели от лег или полулег.

05.11.06
12:51

Ако си гледал на Markus Ruhl(Made In Germany) ... Там Маркус показва едно упражнение на долен скрипец .... Последнто беше ако не се лъжа ... ТО е много много добро за З.Рамо !!!!!!!!

07.11.06
16:24

Програмата ти е много хубава и мойта програма е подобна, само суперсериите всеки път...? По-добре ги прави през седмица!

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1