Витамин за повишаване на апетита

04.11.06
14:24

Здравейте !

Някой може ли да ми предложи витамин или някаква хранителна добавка с която мога да си увелича апетита?
Преди бях пробвал пчелно млечице , но от него имаше супер малък ефект.Искам да е нещо по-силно ...

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

04.11.06
14:57

На мен много добре на апетита ми се отразяват ябълките.След като изям 1-2 ябълки и след 15 минути изпитвам животински глад

04.11.06
15:27

Бирена мая . Казват че увеличава апетита . Не съм я пробвал .

[quote author=“GH0$T”]Бирена мая . Казват че увеличава апетита . Не съм я пробвал .

Действа. На сестра ми я бяха изписали, както и пчелното млечице, защото тя има гастрид мисля, че беше и е доста слаба. Смея да кажа, че доста се пооправи. Дори аз скоро мисля да си взема бирена мая защото тя има доста положителни качества.

04.11.06
16:16

В комбинация дали ще се увеличи действието ?

Бирена мая + пчелно млечице ?

Би трябвало. Чак пък толкова ли не ти се яде?

04.11.06
17:01

Бе колкото повече толкова по-добре при мене поне е така ... 75 килограма съм на 185 висок искам още 10 ...

П.П. Някой знае ли на каква цена са и по какъв начин трябва да се приемат бирена мая и пчелно млечице ?

Sourcemag

04.11.06
19:37

за пчелното млечице не знам ,но бирената мая е около 5лева 120хапчета по принцип се пие по 9 на ден.....ама някои казват 3х5 за спортисти  8)

KO

06.11.06
15:30

[quote author=“Barcelona_FC”]
Бирена мая + пчелно млечице ?

И като го пробваш, да кажеш има ли ефект. :wink:  :D

FZ

06.11.06
15:59

Бирената мая върши чудесна работа за отваряне на апетита .

06.11.06
18:22

Аз си взех днеска.
125 хапа за 4 лева и 18 стотинки.
Смятам да ги почна от утре 3 пъти на ден по 5 таблетки :).

06.11.06
19:34

Никоя добавка няма да ти помогне ако не си правиш добър режим. Тоест:

-ядене всеки ден в един и същ час през равни интервали от време, че да не претъпкваш. Отначало започваш с колкото ти се яде. И след време просто ти става автоматик, ако не се ‘насвиниш’ в дадения час, направо не се чувстваш жовел.  :P

-добро спане и лягане не по рано от 1 час след последното хранене. След ставане от сън не по-рано от 30 минс -закуска стабилна с бавни въглехидрати и протеини

Иначе като ДОБАВКА може да вземеш и рибено масло и някакви екстри да ти се регулира стомашния механизъм, например ядене на кисело мляко, пшеничени трици /отврат, ама какво да се прави/, пшеничен зародиш.

И забрави за сладко, че то в зависимост от кога се яде, много растройва схемата на ядене.

УСпех!

06.11.06
20:35

Бирената мая е идеална за почишаване на апетита,но имай предвид че тя неварши 4удеса :) Следкато искаш о6те 10кг те няма да с екачат еи така......Храни  се по 6 пати на ден и задалжителен 8 4асов сан,така ако кара6 за 2 месеца и повече от 10кг 6те качи6 :)

06.11.06
20:51

Благодаря и на двама ви ама всичко което казахте ми е много ясно!

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1