Предмишница

03.10.04
22:01

Значи може ли да ми кажете някакви упражнения за предмишницата.
В нас имам пружина с която тренирам смачквателната сила на ръката,обаче не ми е достатъчно.Права и едно друго упражнение за предмишница-с дъмбел (ръката е легнала плътно върху плоска повърхност и само китката с дъмбела стърчат извън нея.После почвам ту нагоре ту надоло да места китката като по този начин усещам натоварване в предмишницата.)
Това права аз за предмишницата,като се има в предвит и че някой упражнения за бицепс натоварват предмишницата.
Нещо друго да ми препоръчате  :D :D :D :D :D

03.10.04
22:51

Пробвай следното:
Завързваш на една проста пръчка канап или там каквото здраво въже имаш.За другия край на въжето завързваш някакво тежест по твоя преценка.Доста е просто но и ефикасно.
Та упражнението се изразява в следното: навеваш и развиваш въжето.
Към края на навеването трябва да усещаш приятно парене в предмишницата ако не го усещаш сложе по-голяма тежест.

03.10.04
22:57

[quote author=“Voltmachine”]Пробвай следното:
Завързваш на една проста пръчка канап или там каквото здраво въже имаш.За другия край на въжето завързваш някакво тежест по твоя преценка.Доста е просто но и ефикасно.
Та упражнението се изразява в следното: навеваш и развиваш въжето.
Към края на навеването трябва да усещаш приятно парене в предмишницата ако не го усещаш сложе по-голяма тежест.

Така само да попитам,че това упражнение нещо не ми е ясно мноо.
Значи да си направа нещо като въдица ли  :idea:  :idea: (малии от къде ли ми идват такива идей)Хващам “въдицата” за края на които няма канап и започвам да навивам.Ама как да навивам. :?:  :?:  :?:
Баси няма ли някъде картинка или снимка на това упражнение защото нещо немога да разбера как така да навивам  :?:  :?:  :?:  :?:  :?:

03.10.04
23:06

Не точно :)
Еми ще завържеш връвта през средата на пръчката която не е много дълга!(нищо общо с въдица)Изходното положение: вревта не е намотана около пръчката и ръцете ти са от двете страни на въжето.Започваш бавно да въртиш пръчката(навиваш връвта)....
Представи ли си горе долу за какво става въпрос?

03.10.04
23:08

Ето много упражнения за предмишница.
Упражннието с навиването е последното.

03.10.04
23:12

ЛЕЛЕЛЕЛЕ брато аз си викам как така ще си права въдица  :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Първоначално си представях мини въдица която я навивам (ВНИМАНИЕ) с една ръка и нещо не ми стана ясно.Мерси,че ми разясни за какво става дума.Значи с две ръце хващам пръчката,канапа е вързан по средата и аз почвам да навивам като върта пръчката с две ръце и тежеста по този начин се дига нагоре(абе нещо като асансьор)

П.П Мерси пич—много ще ми е полезно  :D :D :D :D

03.10.04
23:13

[quote author=“Mr_Muskul”]Ето много упражнения за предмишница.
Упражннието с навиването е последното.

Пфуу добре,че знам английски.Мерси!!! това вече ще ми е много полезно.
По принцип аз имам според мене добре развита предмишница,обаче искам още и още  :D :D :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1