Два пъти ръце в седмицата.

здравеите билдъри :) начи програмата по която ще почна да тренирам е
понеделни гърди и трицепс
вторник гръб бицепс
сряда почивка
четвъртък рамо крака
петък ръце

В понеделник и вторник ще правя 2 упр за бицеп и трицепс
В петък ще правя по 3 упр
според вас ще претренирам ли ръцете ако имате някакви забележки по програмата ги казваите искам да кача маса на ръцете :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 09:00.

05.11.06
15:06

Здравей .. Значи по добре махни отделния ден за ръцете и си ги тренирай с по 3 упражнения с гъдите и гърба ... С тия 2 тренировки ще претренираш !  :wink: Дано сам помогнал

хм.. аз и преди тренирах по тази програма и за 2 месеца имаше голям ефект .... :) даите още мнения :)

05.11.06
15:36

Еми тогава отдели Бицепс+Трицепс в един ден  :wink:

Ще претренираш според мен. Само един ден ръце ти е достатъчен.

05.11.06
19:06

Ръцете винаги участват... ще претренираш според мен... Почивка  :wink:

05.11.06
19:14

А пък според мен ще имаш голям ефект, стига да не тренираш до отказ, защото нервната система няма да може да се възстанови бързо, иначе ако си по-напреднал мускулите ще ти се възстановят добре...мойто мнение е, че 90 % ще имаш голям напредък в ръцете! Единственият начин е да пробваш...и ако се решиш пиши след време резултатите.  :wink:

аз до преди 1 месец бях с тази програма и за 2 месеца ръцете ми пораснаха със 2см :)
стажа ми е 1 година и 1 месец някъде ... :)

enemy_89

05.11.06
23:25

Че моите порастнаха с 2 сантиметра без дори да имам ден за ръце..... Просто комбинирах гърди-бицепс и гръб-трицепс, и без това при всички упражнения за горна част на тялото ръцете учавстват. И то за месец и 2 седмици някъде.

ForsakenSoul

18.11.06
23:07

според мене няма да претренираш и ще имаш време да възтановиш.....да не говорим 4е ве4е си я пробвал и е дала добър резултат при тебе .

18.11.06
23:21

Според мен няма да претренираш но зависи как ренираш ако стигаш до отказ и ръцете ти се товарят прекалено мн във едната тренировка и още толкова във другата ще претренираш.Гледаи да не стигаш до отказ.Обаче по тая програма трицепса винаги ще е по починал от бицепса.Но в краина сметка имаш 2,3 дни почивки между тренировките им и мисля че са достатъчно време да се възтанови но ако взимаш и хранителни довавки ще е още по-добре

22.11.06
14:01

ако “зареждаш”, така да го нарека, вероятно ще се възстановяваш и ще растеш...

ама два пъти седмично ръце си е експлоатация, викам аз...

мисля, че ще претренираш.

22.11.06
17:30

[quote author=“Templar”]ако “зареждаш”, така да го нарека, вероятно ще се възстановяваш и ще растеш...

ама два пъти седмично ръце си е експлоатация, викам аз...

мисля, че ще претренираш.

Зависи от стажа и от това какво взимаш.

22.11.06
18:48

Може и да е добре, ама...ми се струва малко прекалено, ако са. вместо бицепс/трицепс, в отделния ден да редуваш през седмица, едно от двете..сигурно ще е по-поносимо, от гледна точка на претрениране.  :)
Аз лично опитах подобно нещо... ама за 2 седмици...неееезнам, а пък тази съм решил да събера бицепс с трицепс, а да оставя гърди и гръб самостоятелни. :)
А и..допълнителната тренировка за бицепс я правя с други упражнения - едната е -> разнопосочно с дъмбели, класическо с крива щ. и скотово с к.щ., а другата е същата, но на скотовото правя с неутрален хват.


Експериментирам си.  :lol:

22.11.06
21:21

та аз ще погледна от друг аспект , с 2 упражнение  дали ще се стресираш качествено ?  То е възможно и 1 упражнение да направиш хубава тренировка , но се пак гледай тия 2 упражнения да си ги подбрал добре и да ги правиш качествено иначе  ....

ами аз когато правя гърди правя трицепс със 1 изпомпващо упражнение
същото е и с гърба правя 1 изпомпващо
в четвъртък ги правя по 3 упражнение с по 3 серии 8-9 повторения :)

03.12.06
23:50

Зависи най вече от другата ти програма , а също така и от тренировката ти за ръце (колко упражнения и серии правиш)

според мен програмата си е екстра !

07.12.06
12:04

аз съм правил и по три пъти на седмица ръце-но се възстановявах напълно щото програмата ми беше следната:СПА-ЯМ-ФИТНЕС-СЕРА.ако имаш възможността да я спазиш тази програма-еми ще имаш голям ефект.

07.12.06
17:09

[quote author=“_FaCe_”]здравеите билдъри :) начи програмата по която ще почна да тренирам е
понеделни гърди и трицепс
вторник гръб бицепс
сряда почивка
четвъртък рамо крака
петък ръце

В понеделник и вторник ще правя 2 упр за бицеп и трицепс
В петък ще правя по 3 упр
според вас ще претренирам ли ръцете ако имате някакви забележки по програмата ги казваите искам да кача маса на ръцете :)

Напълно възможно според мен. Когато прави гърба след като приключиш с него просто донапомпаи бицепса. Той така или иначе е натоварен. Същото е и за трицепса. Но по 1 упражнение (може и със серии до отказ).

Не ги слушай....ако имаш добро възстановяване тренирай ръцете 2 пъти, дори 3 пъти седмично. Разбира се това в случай, че се възстаовяваш добре. Аз бицепса сега го правя 3 пъти 3 упражнения с по 3 серии и започна да расте като гъба. Но аз ям много и пия добри добавки, не знам при теб как е. Това за претренирането е абсолютен мит и съм убеден в това, въпросът е във възстановяването.

17.04.19
08:30

Много ли ти расте гърбЪ?

Силви, никога не е късно да станеш за резил, включително 12-13 години по-късно.

Много спешни станаха тия бицаги напоследък... 😄

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1