05.11.06
16:58
1.Повдигане на крака от вис - 4х15
2.Коремни преси със диск - 4х15
3.Половинки - 4х15
Тренирам корема 2 пъти седмично, висок съм 174. тежа 62/3кг.
П.С.: За тези които ще ме попитат “какви са тези половинки ?” - лягам на лежанката и си вдигам краката в/у лоста, същото като да легнеш на пода и да си вдигнеш краката на леглото(примерно).
... та какво мислите за тренирофката ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимСупер е,моята тренировка за корем е подобна,но от време на време разнообразявай упражненията(има толкова интересни упражнения за корем),определено ще имаш ефект ако ги правиш.
05.11.06
17:12
И на мен ми харесва.
05.11.06
18:42
[quote author=“Shatter”]1.Повдигане на крака от вис - 4х15
3.Половинки - 4х15
П.С.: За тези които ще ме попитат “какви са тези половинки ?” - лягам на лежанката и си вдигам краката в/у лоста, същото като да легнеш на пода и да си вдигнеш краката на леглото(примерно).
Мда и аз тези упражнения правя. Супер е.
05.11.06
20:06
Идеално :D
06.11.06
11:04
[quote author=“Shatter”]1.Повдигане на крака от вис - 4х15
3.Половинки - 4х15
Бива .
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече