Едно въпросче ...

06.11.06
14:16

Искам само да питам преди да почна тренировката мога ли да бягам 10 мин на пътека с цел да загрея ? Програмата ми е от петдневния сплит за изгаряне на мазнини / първи ден .

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
FZ

06.11.06
14:45

Може разбира се .
Дори е задължително .

FI

06.11.06
16:44

[quote author=“Night^HaWk”]Искам само да питам преди да почна тренировката мога ли да бягам 10 мин на пътека с цел да загрея ? Програмата ми е от петдневния сплит за изгаряне на мазнини / първи ден .

Разбира се, по какъвто и сплит да караш е хубаво да загряваш.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1