07.11.06
10:10
Отдавна не съм пускал теми във форума и си викам че вече е време да пусна една темичка за моята програма и да чуя мненията ви.
Понеделник:
Гръб и от време на време трапец
1упр. Набиране-колкото мога+2 серии на скрипец докато се науча да се набирам като хората
2упр.Мечка с тесен хват 4 X 10,8,8,6
3упр.Тяга 3 x 10,8,6-ако имам сила правя още една серия
4упр.Винаги правя различно упражнение
За гърба мисля от време на време да сменям тягата с чукове
Вторник:Крака+Корем
1упр:Клек го редувам с Лег преса
2упр:бедрено разгъване
3упр.бедрено сгъване
4упр.Повдигане за прасец
Нарочно не съм писал серии защото решавам колко да бъдат по време на тренировка
Сряда:Гърди + Бицепс
Гърди:
1упр:Наклонена лежанка:4 x 10,8,8,6
2Упр:Флайс под наклон:4 x 8
3упр:Кофички 3 x 8
Бицепс:
1упр:Концентрирано 3 x 8
2упр:Всеки път правя различно упражнение 3 x 8
Събота:Рамо+Трицепс
Рамо:
1упр:Раменни преси с дъмбели: 4 x 8
2упр:Разтваряне за средно рамо 4 x 8
3упр:Обратен пек дек за задно рамо 4 x 8
Трицепс:
1упр:Разгъване на горен скрипец 4 x 8
2упр: Френско 3 x 8
и след това правя някое упражнение за да донапомпя трицепса с кръв с малко килограми
Това е:очаква мвсякакви мнения.Хранителният ми режим мисля че е добър.Tренирам от около година и нещо
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим07.11.06
10:15
а бе не е мн зле но се пак напиши от колко време тренираш :)
07.11.06
11:09
Концентрираното за бицепс може да ти е последно, вместо първо. Виждам не правиш упражнения за гърди от нормален лег, което не е лошо разбира се, но може да вкараш още едно упражнение за да станат 4 и то да е от лег. С щанга или дъмбели вече ти си решаваш.
На мен 3 упражнения за гърди са ми много а пък даже не искам и да си помислям за четири :wink: Иначе от време на време правя хоризонтална лежанка колкото да не я забравя но гледам да акцентирам върху горната част на гърдите
07.11.06
11:14
На мен 3 упражнения за гърди са ми много а пък даже не искам и да си помислям за четири :wink: Иначе от време на време правя хоризонтална лежанка колкото да не я забравя но гледам да акцентирам върху горната част на гърдите
Тогава втория ми съвет отпада на тоя етап :)
07.11.06
11:20
За бицепс само две упражнения ли правиш :?:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече