С кое упражнение ??

07.11.06
11:02

Дано ме разберете...при задника, в началото на гърба с кое упр. мога да развия ? Ако се сещате...
Аз мисля тяга, но освен това ?

Екстензии.

07.11.06
16:00

Може и наклони напред с щанга на раменете (т. нар. “Добро утро”).

07.11.06
19:17

това “добро утро” с колко повторения се прави , че да не си преибеш кръста , предполагам над десетина ?

07.11.06
20:06

[quote author=“bezstrashen”]това “добро утро” с колко повторения се прави , че да не си преибеш кръста , предполагам над десетина ?

Да, най-добре би било 10-12 повт. и с бавно темпо... На мен любимото си ми е мъртвата тяга :wink:

07.11.06
20:09

[quote author=“bezstrashen”]това “добро утро” с колко повторения се прави , че да не си преибеш кръста , предполагам над десетина ?

Да, най-добре би било 10-12 повт. и с бавно темпо... На мен любимото си ми е мъртвата тяга :wink:

07.11.06
21:49

И аз ще карам по сегашния план - тяга и екстензии.
Мерси за инфото, ако се сещате други пишете.
Тва Добро утро като съм го правил не ми влизаше добре...Не претендирам, че техниката е била отлична.

07.11.06
22:14

е аз не ги сравнявам тягата и това упражнение , просто някой път го права и затова питам  :wink:

11.11.06
08:58

Екстензийте и Добро Утро аз за загрявка преди тягата ги правя ...  :roll:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1