07.11.06
20:05
Значи проблема ми е че рамената ми изглеждат някак малки.Имам широк гръб и гърди ама нещо раменцата ми са свити едни такиа :)тва изглежда малко кофти представете си го :)Та искам да ми кажете нещо с което да ги направя по широки ли незнам и аз.
14год. 176 см 75 кг Стажа ми е 6 месеца но сериозно 2 месеца Доволен съм от досегашните резултати :) Само тия рамена ако ми помогнете ще съм ви благодарен!
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим07.11.06
21:08
Кажи как ги тренираш сега и като цяло на какъв сплит си, т.е. каква ти е програмата. Колкото повече информация дадеш за себе си - толкова по - добре. Хубаво, че все пак си дал някаква, повечето хора и това не правят.
07.11.06
21:20
ами рамената ги правя в сряда с трапеца.
дъмбели напред -4х8
встрани - 4х8
зад врат - 4х8
повдигане на щанга до брадата-4х10
Кажете вие не ги натоварвам достатачно ли е проблема или може би не е правилно че го правя в един ден с трапеца или съчетанието на опражненията не е правилно казваите :)
Ето за пове4е инфо :)
Понеделник-гърди,бицепс
Сряда-рамо,трапец
Петък-гръб,трицепс
А и има ли някакъв проблем че прес почивните дни правя кардио тренировки че ме е страх да не трупам мазнинки :)Мерси предварително!
07.11.06
21:35
Аз ти препоръчвам да вкараш раменни преси зад врат с щанга като упражнение за средно рамо, повдигането напред си остава, а за задно рамо повдигане нагоре с шанга отзад(еквивалент на вдигането до брадата, но отзад). Няма проблем, че правиш кардио, всеки прави. Личния ми опит показва по - добър ефект при рамената като ги правя с повечко повторения - 12, а не 8 примерно. Ако искаш пробвай.
07.11.06
21:47
Добре мерси много.Утре ще го пробвам :)
08.11.06
09:05
Значи . . . лично при мен най-голям ефект имат следните упражнения :
Повдигане ръцете напред (предно рамо) .
Класическата раменна преса - ето ти линк с анатомична рисунка : muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=242&Itemid=100 . Все пак е добре да видиш точно какво засяга .
Придърпване на дъмбели или щанга към брадата .
Правя и два вида разтваряне на ръце :
Единия от стоеж - демек стандартния .
Втория го правя седнал и си навеждам главата към колената . Това второто го правя за задно рамо .
Ти си имаш повечето упражнения в програмата , ама аз все пак да кажа :)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече