Програма за качване на маса, дайте предложения :)

08.11.06
03:48

някой може ли да предложи ефективна програма за качване на маса
има много, но ако някой знае ефективна която е видял резултат върху себе си или върху някого ще съм благодарен, или пък да е някаква обоснована просто :)
колко пъти седмично да тренирам как точно, изчерпателни отговори много ще ме зарадват :D
мерси предварително  :P
за начинаещ, 65кг 1.75см 20години, бърз метаболизъм
ръката ми е 31см :( ако може специално за ръце да кажете какво да правя и какви резултати да очаквам
гръб 110см
талия 75см

JI

08.11.06
09:42

при всеки е индивидуално .

Програмите от сайта са базови - използвай тях.

FZ

08.11.06
11:06

[quote author=“rms”]някой може ли да предложи ефективна програма за качване на маса
има много, но ако някой знае ефективна която е видял резултат върху себе си или върху някого ще съм благодарен, или пък да е някаква обоснована просто :)
колко пъти седмично да тренирам как точно, изчерпателни отговори много ще ме зарадват :D
мерси предварително  :P
за начинаещ, 65кг 1.75см 20години, бърз метаболизъм
ръката ми е 31см :( ако може специално за ръце да кажете какво да правя и какви резултати да очаквам
гръб 110см
талия 75см

Разгледай програмите в сайта,  там има и упражнения за ръце.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1