09.11.06
10:21
Здравейте , аз може да се каже че съм начинаещ-до скоро тренирах само в домашни условия и от няколко седмици реших да ходя в зала.Моят въпрос е - имам навик след всяка тренировка да правя крос от порядъка на 2 км. - как се отразява това на цялостната ми тренировка-полезно ли е или вреди?
:?:
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим09.11.06
10:50
Колко горе долу време става това бягане? Това си е една кардио тренировка така, че не виждам нищо лошо, стига да не е много продължителна.
09.11.06
16:45
ами не повече от 10 мин около 1,5 - 2 км. като последните 500м ги минавам с доста бавно темпо.
И кое не е хубаво ако е продължителна?!?!? Аз си правя пък по 7км или = 38мин. Кардиото между 30-40мин е перфектно :wink: Вече всеки трябва да си знае възможностите и съответно да се следи пулс и т.н..
09.11.06
17:26
много благодаря!
09.11.06
20:06
И кое не е хубаво ако е продължителна?!?!? Аз си правя пък по 7км или = 38мин. Кардиото между 30-40мин е перфектно :wink: Вече всеки трябва да си знае възможностите и съответно да се следи пулс и т.н..
Точно това имах предвид, че трябва да е 30-40 минути.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече