Какво представлява хъмър сгъването ?

09.11.06
19:46

:?:  10х предварително

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Ами държиш дъмбела като чук. Не си въртиш ръката. Защо не потърси преди да питаш такова нещо...

09.11.06
20:10

Това е доста интересен въпрос значи ако ти кажа че във залата съм чувал какви ли не мнения.Значи доколкото аз разбирам и съм чел по списанията това е упражнението за брахиалиса или по точно за мускула които се намира между трицепса-бицепса.


Иначе съм чувал че хамър сгъване е упражнението за предмишница на скотова пеика :lol:  :lol:  :lol:

Да не би за чукове да питаш?

chevan

10.11.06
07:03

Хамъра се ползва за върха на бицепса . Взимаш дъмбелите , хващаш ги така че дланите да гледат към тялото и вдигаш .

THE LIFETAKER

10.11.06
10:34

[quote author=“chevan”]Хамъра се ползва за върха на бицепса . Взимаш дъмбелите , хващаш ги така че дланите да гледат към тялото и вдигаш .

Ми за връх мисла че не е. Предимно товари брахиалиса, и естествено самия бицепс брахии, самоче тва можеби е упражнението, което е най-далече от упражненията за връх на бицепса.

chevan

10.11.06
13:56

[quote author=“THE LIFETAKER”][quote author=“chevan”]Хамъра се ползва за върха на бицепса . Взимаш дъмбелите , хващаш ги така че дланите да гледат към тялото и вдигаш .

Ми за връх мисла че не е. Предимно товари брахиалиса, и естествено самия бицепс брахии, самоче тва можеби е упражнението, което е най-далече от упражненията за връх на бицепса.

Аз лично си черпя инфото и от тоя сайт , но и от muskulibg.com .  Там пише ето това : muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=134&Itemid=100

THE LIFETAKER

10.11.06
17:39

:?  хъммммм не знам. Тва много ме узадачава за върха. Чакаме още мнения.

Ами да това е хамър сгъване и е за върха на бицепса.

10.11.06
21:20

Хората обикновенно си мислят за две различни упражнения като казват чукчета

[quote author=“ASTOR”]Хората обикновенно си мислят за две различни упражнения като казват чукчета

Точно. И аз се подлъгах за малко ама стана ясно все пак.

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1