09.11.06
19:46
:?: 10х предварително
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим09.11.06
20:07
Ами държиш дъмбела като чук. Не си въртиш ръката. Защо не потърси преди да питаш такова нещо...
09.11.06
20:10
Това е доста интересен въпрос значи ако ти кажа че във залата съм чувал какви ли не мнения.Значи доколкото аз разбирам и съм чел по списанията това е упражнението за брахиалиса или по точно за мускула които се намира между трицепса-бицепса.
Иначе съм чувал че хамър сгъване е упражнението за предмишница на скотова пеика :lol: :lol: :lol:
09.11.06
20:13
Да не би за чукове да питаш?
10.11.06
07:03
Хамъра се ползва за върха на бицепса . Взимаш дъмбелите , хващаш ги така че дланите да гледат към тялото и вдигаш .
10.11.06
10:34
[quote author=“chevan”]Хамъра се ползва за върха на бицепса . Взимаш дъмбелите , хващаш ги така че дланите да гледат към тялото и вдигаш .
Ми за връх мисла че не е. Предимно товари брахиалиса, и естествено самия бицепс брахии, самоче тва можеби е упражнението, което е най-далече от упражненията за връх на бицепса.
10.11.06
13:56
[quote author=“THE LIFETAKER”][quote author=“chevan”]Хамъра се ползва за върха на бицепса . Взимаш дъмбелите , хващаш ги така че дланите да гледат към тялото и вдигаш .
Ми за връх мисла че не е. Предимно товари брахиалиса, и естествено самия бицепс брахии, самоче тва можеби е упражнението, което е най-далече от упражненията за връх на бицепса.
Аз лично си черпя инфото и от тоя сайт , но и от muskulibg.com . Там пише ето това : muskulibg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=134&Itemid=100
10.11.06
17:39
:? хъммммм не знам. Тва много ме узадачава за върха. Чакаме още мнения.
10.11.06
20:08
Ами да това е хамър сгъване и е за върха на бицепса.
10.11.06
21:23
Точно. И аз се подлъгах за малко ама стана ясно все пак.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече