10.11.06
18:30
Така първо добар ден на всички, второ ходя на фитнес от 5-6 месеца и сам на 14год.Висок сам 1.80 и тежа 75кг.Така вапроса ми е може ли някой да ми даде програма по която да тренирам защото фитнес инструктора ми е “много добър”.Бих искал да се пооформя и по някое врема и релеф да се покаже но да не прибарзвам.Гърба ми е 110см. и раката ми е 35см.на които му се занимава моля да да напише нешто и все пак благодаря. :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.11.06
20:04
Използвай сплит от сайта. Като за теб са повече от добри. Релеф се прави с диета.
11.11.06
09:53
[quote author=“Lucifer_”]за релеф мисли кат станеш 100 кила :) поне аз тъй викам
Правилната философия!Освен ако не се отнесеш :wink:
11.11.06
10:06
трябва ти подходяща диета и виж някои от тренировачните сплитове за релеф в сайта.
11.11.06
13:21
Значи според мен сега ако минеш на 3 дневен сплит ще стане ще ти се отрази добре.А за релеф мисли март-април натам някога
[quote author=“power_hammer”][quote author=“Lucifer_”]за релеф мисли кат станеш 100 кила :) поне аз тъй викам
Правилната философия!Освен ако не се отнесеш :wink:
Зависи от много много неща не може да се каже така със сигурност
искам да попитам за колко време човек може да се изчисти като спазва диета може и л-карнитин да приема или е индивидуално ( примерно от стедата на май до края на юни ) :)
Абе ако искаш и зимата ще чистиш. Направи си маса, за да има какво да орелефиш (да кажем до 85-90кг стигни), тогава се заеми с орелефяне (ако ще да е насред лятото или насред зимата, какво значение има).
Какво и как (да ядеш и тренираш) - за начало гледай от сайта, ако имаш въпроси или нещо не те устройва питай. Колкото по-конкретен въпрос зададеш, толкова по-ясни отговори ще получиш, и толкова по-малко ще се разводни темата.
12.11.06
15:31
Значи можеш да се изчистиш и за месец обаче е малко трудно иначе като почнеш говоря за лятото април,маи и за юни си се изчистил кат хората аз така бях миналата година.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече