Въпросче за Гърдите..

MO

10.11.06
19:47

Някой може ли да ми каже , какво да правя или какви упражнения да правя , за да оформя гърдите си така :
http://us.movies1.yimg.com/movies.yahoo.com/images/hv/photo/movie_pix/artisan_entertainment/the_punisher/_group_photos/jonathan_hensleigh3.jpg
[  Като на Томас Джейн ( Thomas Jane ) :lol:  ]
:?:  :?:  :?:  :roll:  :oops:  :roll:
Моля помогнете ми , защото нямам грам релеф в гърдите  :cry:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Наблягаш на дъмбелите. Прави кофички задължително. А за релеф - ако си мазен трябва да свалиш килограми първо. Гърдите ти никога няма да станат такива, ако това не ти е генетично заложено.

10.11.06
20:18

За такива гърди кофи.Като първо или последно упражнение.

10.11.06
21:19

А как си с масата... трябва да я има, оформянето е лесно

OL

10.11.06
22:44

Като казвате кофи какви имате в предвид ? Във фитнеса където ходя успоредката за кофички е доста широка (поне за мен, а и за повечето които правят кофички - или по-точно могат да правят кофички) ? Доколкото знам когато е на ширината на раменете(в даскало успоредките ги има всякакви) се набляга върху трицепса, а ако в по широка върху гърдите , така ли е или се бъркам ?

11.11.06
08:47

[quote author=“OLS3M”]Като казвате кофи какви имате в предвид ? Във фитнеса където ходя успоредката за кофички е доста широка (поне за мен, а и за повечето които правят кофички - или по-точно могат да правят кофички) ? Доколкото знам когато е на ширината на раменете(в даскало успоредките ги има всякакви) се набляга върху трицепса, а ако в по широка върху гърдите , така ли е или се бъркам ?

Главата трябва да ти е наведена напред и лактите разтворени навън ...

MO

11.11.06
12:41

Ами , маса имам !!
А само кофи ли ?
Аз поразпитах насам-натам и ми казаха че пек-дек със по-малко тежести и повече повторения ( 10 - 12 ) също имало ефект за такъв релеф ... Вярно ли е ?  :?

11.11.06
13:24

[quote author=“MoJoJoJo”]Ами , маса имам !!
А само кофи ли ?
Аз поразпитах насам-натам и ми казаха че пек-дек със по-малко тежести и повече повторения ( 10 - 12 ) също имало ефект за такъв релеф ... Вярно ли е ?  :?

А бе какви кофи за маса бе .... лежанката е най-доброто за маса !!!

11.11.06
13:35

[quote author=“TREVATA”][quote author=“MoJoJoJo”]Ами , маса имам !!
А само кофи ли ?

Смешно е да казваш че лежанката е за маса познавам 10 човека дето не правят лежанка и имат мн маса в гърдите виж сега за дъмбели може но със лоста всяко тяло е различно и при теб ако вървят гърдите със него.Лично аз откакто спррях да правя гърди на лежанката а само с дъмбели има развитие.Така че тои сам трябва да разбере какво му деиства от отностно кофичките правя ги повече наведен напред и ще видиш че ще има ефект

MO

11.11.06
13:40

[quote author=“TREVATA”][quote author=“MoJoJoJo”]Ами , маса имам !!
А само кофи ли ?

хааххаха много си зле бе ... АСТОР пита дали иам маса в гърдите ...
и аз казвам : ДА , после питам дали пек-дек - а има ефект за такъв релеф на гърдите ...

11.11.06
13:44

[quote author=“bugatibugati”][quote author=“TREVATA”][quote author=“MoJoJoJo”]Ами , маса имам !!
А само кофи ли ?

Смешно е да казваш че лежанката е за маса познавам 10 човека дето не правят лежанка и имат мн маса в гърдите виж сега за дъмбели може но със лоста всяко тяло е различно и при теб ако вървят гърдите със него.Лично аз откакто спррях да правя гърди на лежанката а само с дъмбели има развитие.Така че тои сам трябва да разбере какво му деиства от отностно кофичките правя ги повече наведен напред и ще видиш че ще има ефект

А как мислиш че са я добили тая маса ???? Не ми казвай че с флайс щото щи се смея

11.11.06
14:15

доста културяги не си тренират гърдите с лежанка,тва е просто едно базово опражнение останало от щангистите и тва е,пресите с дъмбели натоварват много по-добре гърдите от колкото лега.

11.11.06
14:18

[quote author=“Dj_TEO”]доста културяги не си тренират гърдите с лежанка,тва е просто едно базово опражнение останало от щангистите и тва е,пресите с дъмбели натоварват много по-добре гърдите от колкото лега.

Само да намеря каде четох статията на Маркус Рулл да я постна да видиш .... Той казва че гърдите без лег не могат да се изградят !!!!

11.11.06
14:23

виж са аз ако см на химията на рул от лицеви опори и каланетика ше стана 100 кила :)  :roll:

11.11.06
14:24

Ами..давай само на химия, к’во се мориш в залата.  :)

Гълташ и ти растат мускулите - страхотно.  :)

Може би, не съм в час, ама не се сещам за културист, който не е правил лег...в последствие, някой може и да го е спрял, ама това вече е друг въпрос.

11.11.06
14:28

[quote author=“NRG52”]Ами..давай само на химия, к’во се мориш в залата.  :)

Може би, не съм в час, ама не се сещам за културист, който не е правил лег...в последствие, някой може и да го е спрял, ама това вече е друг въпрос.

Взе ми думите от устата  :wink: ... Междодругото дръпнете си филмче на Рони Коман няма значение кое ... Вижте там той винаги прави лег ...

11.11.06
14:59

[quote author=“NRG52”]Ами..давай само на химия, к’во се мориш в залата.  :)

ами аз да см казал че има човек които не е правил лег??? нали секи като влезе в залата и първата работа му е да види колко дига,че като го питат приятелите:колко буташ на лежанка и тои да каже 100 :) и да се чуства номер 1.а за рони нямам думи той си е трибоец от край време :) на мен лично гърдите след 8-9 месец след като почнах тренировките ми изпаднаха в застой започнах с дъмбел и са малко по малко сичко си идва на мястото  :) пък който как иска си тренира мен тва ми действа тва правя.а мислиш че че  с достатачно ХП няма да ръста от тае бо примерно  :roll:

11.11.06
17:52

Хм..ами..давай ХП + Тае Бо или балет.  :P
Днес гледах и реклама на степер(!!!), който стяга ръцете(!!!). :wink:
Макар и отричано напоследък, лег-а е базово упражнение.
Ако не си забелязал 1/2 от упражненията за гърди са някаква негова вариация.
Дали е с дъмбел, под наклон и т.н.
Това, не е случайно.
Разбира се, че тая история с ‘колко вдигаш’ отива малко към ‘колко ти е голяма пишката’, но надали всеки, който прави лег го прави с тази идея. ;)
На мен лично, не ми е приоритетно упражнение(по принцип, гърдите не са ми толкова приоритетна МГ), но и не бих го изключил от тренировката си.
Всеки има право на мнение, но..дори и ти, който отричащия ползата от това упражнение, си се възползвал бая време от него.

11.11.06
18:04

дам защото тогава слушах повече народа от залата от колкото тялото си :) както и  да е секи си има мнение единствено правя от вр. на вр. горен лег с някаф междинен хват  :wink: ,а и тва не значи че няма да правя лежанка просто като спре да действа дъмбела ще почна пак ше си ги връткам и така :)

а за хп-то:
аиде хп-то от тебе аз тае-бо ще измисля  8)

11.11.06
20:34

Лега е едно от упражненията което витаги е било в програмата ми.И доста други културисти са така.То е от упражненията задължителни

_ZOB_DOG_

11.11.06
21:00

Лежанката е номер едно за гърдите. За сравнение : Джей Кътлър прави лег с 3 диска от едната страна (единия е 20кг) , Рони прави с 4 ,а Кевин Леврони с 5. Говоря за един и същ брой повторения. И както вече се сетихте гърдите на Джей са най-слаби от на 3 мата а на Кевин са най-големи от на 3-мата. Аз винаги съм имал лежанка в тренировката си за гърди , но въпроса е как тя да се използва ! 1-во изпълнението трябва да е правилно. Аз тренирам гърдите така: 3 серии хоризонтален лег. - 1 ва серия 100 кг - 12 пъти за напомпване (загрявката е с много по малко кг. 2ра серия на 120 кг - 3 ка сам и още към 2 с лека помощ но пак с правилно изпълнение. 3та серия - дроп серия на 100 - до отказ , на 80 до отказ и на 60 до отказ. 2 ро упр. горен лег с дъмбели- и 3 те серии с 30 кг дъмбела - 8ци. 3то упр. - обратен лег със 90 кг - 2 серии пак 8ци. 1 серия крос-оувър през долна макара , и 1 от горна в супер серия с кофи. Гърдите ми вървят , но за това не трябва само ген а и тренировка. Ето ми и гърдите :) - http://zdravite.hit.bg/Vlado%206.jpg

11.11.06
21:38

На скоро четох една статия на Винс Жирондо в Мускули,където той отрича тилния лег,защото според него гърдите стават женски тип,а на мястото на лега препоръчва кофи.В първия момент ми се стори странно,но после кото се позо
амислих има няква истина.За това чаках подобна тема с голям интерес да видя и вашите мнения. :)

12.11.06
00:27

А може ли лег пресата в трите типа лег- полулег, обратен лег(при който главата е на най-ниско положение спрямо кръста) и лег, да замести лежанката?
Начинаещ съм и когато сложих повечко килограми на лег пресата,усетих страхотно чувство - да усетя упражнението добре в гърдите.
Тренирам за маса

12.11.06
09:29

[quote author=“mnh”]А може ли лег пресата в трите типа лег- полулег, обратен лег(при който главата е на най-ниско положение спрямо кръста) и лег, да замести лежанката?
Начинаещ съм и когато сложих повечко килограми на лег пресата,усетих страхотно чувство - да усетя упражнението добре в гърдите.
Тренирам за маса

батеее ти ако разбереш кфо си написал,не че ти се смеея ама прочети поне малко в сайта има доста полезна информация  :roll:  :idea:
само да поясня Лег=Лежанка  :wink:  а пък лег пресата кадето си осетил страхотно чуство няма нищо общо с гърдите  :shock:  как си го осетил нз ???  :idea:

12.11.06
13:33

обърках се тотално наистина... :?  :oops:
едит:
значи сега погледнах в упражненията в сайта - лег пресата е за крака...явно съм се подвел нещо,защото на някой уреди има поставени лепенки с имената на уредите..явно съм се объркал...
а за уреда който описвах,на принципа на лежанката е...лягаш на “пейката” и си настройваш как искаш да ти е разположено тялото...и има лост който повдигаш по същия начин както на лежанката...настройваш си килограмите чрез щифт,това е машината...
уф ако някой ме е разбрал какво имам в предвид  - нека отговори на въпроса ми по горе  :oops:

14.11.06
11:14

[quote author=“TREVATA”][quote author=“bugatibugati”][quote author=“TREVATA”][quote author=“MoJoJoJo”]Ами , маса имам !!
А само кофи ли ?

А как мислиш че са я добили тая маса ???? Не ми казвай че с флайс щото щи се смея

Гърдите ли гърдите са от дъмбелите защото щангите те не ползват.Това е упражнение останало от щангистите.И наи-вече химията е на-важна.Четох какво зима Гюнтер Шлиркамп 20работи за деня които не са забранение а колко дет са забранени никои не знае аз ако замам тва дет тои само лицеви ще правя.Интересно защо наще културисти тренират по 10 години и са по 70-100 кила визирам ХРИСТОМИР ХРИСТОВ а ДЖЕЙ и тои тренира към 10-15 години ае 
140кила та може и нагоре.Защо ли уреди ли нямаме,не тренират кат хората ли наще или какво.Химия в америка има химия за които наще ще разберат след 10години дет се вика.И както казва един мои приятел защо наще футболисти търчат по 45мин. и после ходят а чужденците по 90 и могат да изкарат по 180.Доктора квот даде тва е

14.11.06
11:37

[quote author=“bugatibugati”].Интересно защо наще културисти тренират по 10 години и са по 70-100 кила визирам ХРИСТОМИР ХРИСТОВ а ДЖЕЙ и тои тренира към 10-15 години ае 
140кила та може и нагоре.Защо ли уреди ли нямаме,не тренират кат хората ли наще или какво.

Може би защото единия е с 20 см по-висок от другия?!? Ти как си представяш някои човек висок 160см и 140 кг?

14.11.06
11:40

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“bugatibugati”].Интересно защо наще културисти тренират по 10 години и са по 70-100 кила визирам ХРИСТОМИР ХРИСТОВ а ДЖЕЙ и тои тренира към 10-15 години ае 
140кила та може и нагоре.Защо ли уреди ли нямаме,не тренират кат хората ли наще или какво.

Може би защото единия е с 20 см по-висок от другия?!? Ти как си представяш някои човек висок 160см и 140 кг?

Давам пример щот за него се сетиг добре да кажем МИТКО ДИМИТРОВ е бая по висок от ДЖЕЙ,РОНИ а ако застане до тях какво става :lol:  :lol:  :lol:

14.11.06
12:20

[quote author=“bugatibugati”]Давам пример щот за него се сетиг добре да кажем МИТКО ДИМИТРОВ е бая по висок от ДЖЕЙ,РОНИ а ако застане до тях какво става :lol:  :lol:  :lol:

Е да, Митко е по висок с няколко см. ама и ги гони на кг. Иначе както каза един колега от форума—-> Kаква е разликата между културистите в Европа и в USA? Че едните мерят химията в милиграмове а другите в грамове  :lol:

14.11.06
12:25

Тия не са ли най-най-най, случайно?

Нормално е да са такива.
Всъщност, не е..защото това бие малко на извратено, а предполагам че няма да е завинаги.  :)

Освен, че трошат сума ти пари и здраве по тая химия, май си и вдигат бая яко, а?
Може би са посветили живота си на това - все пак, това им е професията, това им е и свободното време - всичко?

Иначе, много им се чудя на такива хора - Химията та химията, ако имах химия, нямаше да тренирам. :)

Има бе!
И синтол има, така че за к’во се морите въобще :?:
Ама, дори и тия със синтола потренирват, а?

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1