Въпрос?

11.11.06
14:51

Искам да попитам нещо сварзано с програмите. Хубаво ли е отначалото да не правя крака а по нататък? Да наблегна повече на гардите,гърбът,бицепса,трицепса,рамото и трапеца? Имам предвид с тази програма http://www.bb-team.org/training/000157.php   но само 1 и 3 ден да правя и да пропускам 5тия?

11.11.06
15:12

не е хубаво много хора допускат тази грешка и се чудят как да наваксат после тренирай сичко ако искаш да постигнеш нещо,като тренираш краката се подобрява кравообращението в цялото тяло и от там ти помага и за горната част :)

11.11.06
15:14

Добре но имам и 1 въпрсо сварзан с клековете. Казвали са ми че като правиш клекове ти спира разтежа, което аз неискам. Вярно ли е това?

11.11.06
15:20

[quote author=“Marmot”]Добре но имам и 1 въпрсо сварзан с клековете. Казвали са ми че като правиш клекове ти спира разтежа, което аз неискам. Вярно ли е това?

Пълни глупости !!! Не спират ръстежа напротив ръстеж си пак на височина ... Също така разширяват раменете ... Клековете са лудница  :wink:

11.11.06
15:25

аха мерси много :) . А относно с програмите за качване на маса , смисал на уредите с колко килограми треа да дигам. Аз мисля че за да качвам маса трябва мах килограми по 7-8 пъти.

11.11.06
16:22

Малко тъп въпрос ще завам ама се пак се надявам някой да отговори  :lol:
Вярно ли е че от клека се надува “газа” :roll:

11.11.06
16:32

За маса 7-8 повторения с маса ... И от клековете не се надува гъза ... Просто развиваш седялищния мускул до някаде ....

Прави крака отначало, но само на машини щом ти е чак такъв проблема с краката. Ако те е страх от контузии на колена и стави си прав да не се натоварваш от сега с щанги, но товари краката по някакъв начин.

11.11.06
17:25

аха мерсми много за съветите  :)

12.11.06
15:35

Значи клековете е добре да се правят защото те тренират всички  мускули на краката и веднага след като напрачиш клек направиш пуловер става мазало защото тогава е наи добре да се прави пуловера.Иначе във това че те забяват растежа има нещо вярно то не се вижда нали но всъщност се набиваш което лично за мен е доста добре.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1