Гърди-бицепс и гръб-трицепс или обратното?

ZO

11.11.06
21:04

Как според вас е по-добре да се тренира:гърди и бицепс и гръб и трицепс или гърди и трицепс и гръб и бицепс?По-добро ли ще е възстановяването при първия вариант или все пак класиката е най-добра?

Абсолютно индивидуално е. Аз ако правя гръб с бицепс след гърба не успявам да си направя бицепса както трябва. На кой както му идва.

TL

11.11.06
21:07

[quote author=“boxerg”]Абсолютно индивидуално е. Аз ако правя гръб с бицепс след гърба не успявам да си направя бицепса както трябва. На кой както му идва.

Споделям

11.11.06
21:13

различно има програми и от двата вида абе няма точно определени канони кое е по-добре

11.11.06
21:18

Аз съм за гърди бицепс,защото след гърба нямам много сила за бицепса.Защото съм го натоварил доста с упражненията за гръб.

12.11.06
08:41

При всеки е индивидуално ... Аз правя Гърди+Бицепс , Гръб+Трицепс

LU

12.11.06
10:13

[quote author=“THE LIFETAKER”][quote author=“boxerg”]Абсолютно индивидуално е. Аз ако правя гръб с бицепс след гърба не успявам да си направя бицепса както трябва. На кой както му идва.

Споделям

и аз така мисля

12.11.06
15:57

Гърди-трицепс и гръб-бицепс при всеки е индивидулно някоя кат правят гърба и бицепса заедно не успяват да направят бицепса след гърба на мен лично така ми е по добре и по добре се възтановявам

12.11.06
19:36

Гърди и трицепс и гръб и бицепс!!! Преди тренирах с този вариянт.  Вярно, че спри всеки е индивидуално, но немога да си обясня защо някои тренират гърди и бицепс и гръб и трицепс... Като тренираш гърди, се натоварва - трицепса, гръб - бицепса...

12.11.06
19:39

И аз след гръб не мога да направя добра тренировка на бицепса, нито на трицепса след гърди. Но най-добрият вариант според мен е гърди и гръб в самостоятелни тренировки (може с корем) и ръцете в отделна. Това са да кажем 3 дни, 4тия е рамо с крака

FZ

12.11.06
19:46

[quote author=“zoben_pitbul”]Как според вас е по-добре да се тренира:гърди и бицепс и гръб и трицепс или гърди и трицепс и гръб и бицепс?По-добро ли ще е възстановяването при първия вариант или все пак класиката е най-добра?

предпочитам втория вариант добре ми действа  8)

AL

13.11.06
11:51

[quote author=“X-Man”]Аз съм за гърди бицепс,защото след гърба нямам много сила за бицепса.Защото съм го натоварил доста с упражненията за гръб.

Добре като си натоварил бицепса с гърба и после си донатренираш бицепса тва не е ли достатъчно. Кво значение има дали си тренирал само него или И гърба ?

13.11.06
12:15

[quote author=“AlfaR”][quote author=“X-Man”]Аз съм за гърди бицепс,защото след гърба нямам много сила за бицепса.Защото съм го натоварил доста с упражненията за гръб.

Добре като си натоварил бицепса с гърба и после си донатренираш бицепса тва не е ли достатъчно. Кво значение има дали си тренирал само него или И гърба ?

Значение има защото като тренираш гърба се натоварва бицепса а гърдите трицепса.

13.11.06
12:28

Зависи от тежести, типа на тренировка, стаж... Индивидуално!

13.11.06
15:41

[quote author=“bugatibugati”][quote author=“AlfaR”][quote author=“X-Man”]Аз съм за гърди бицепс,защото след гърба нямам много сила за бицепса.Защото съм го натоварил доста с упражненията за гръб.

Значение има защото като тренираш гърба се натоварва бицепса а гърдите трицепса.

Точно това е “номера” с малко много - Гърди и трицепс и гръб и бицепс...
П.С. Всеки да тренира както на него му харесва, лоше нЕма  :wink:

13.11.06
17:30

[quote author=“Madcap”]Зависи от тежести, типа на тренировка, стаж... Индивидуално!

Не зависи от тежестите защото ако ще само със лоста да правиш за гърди примерно трицепса и рамота пак се натоварват неможе да ги изолираш,А иначе ако праиш по 5мин. почивки между сериите няма да ти е трудно да направиш бицепса след гърба примерно.А иначе то че е индивидуално е така

EX

13.11.06
20:38

Според мен “Гърди-Трицепс” и “Гръб-Бицепс” , защото при повечето упражнения за Гърди се натоварва и Трицепса !!
а при някои упражнения за гръб се натоварват рамото и бицепса ;)

13.11.06
21:49

[quote author=“ExtazistiS”]Според мен “Гърди-Трицепс” и “Гръб-Бицепс” , защото при повечето упражнения за Гърди се натоварва и Трицепса !!
а при някои упражнения за гръб се натоварват рамото и бицепса ;)

Рамото се натоварва при всяко упражнениее ако ще и клек да правиш пак се натоварва.Затова не трябва да се претренира.Бицепса също участва при доста упражнения

13.11.06
22:33

Зависи от доста неща, цели , програма и др.
Ако не си навътре в нещата - прави Гърди , трицепс - гръб, бицепс

14.11.06
18:41

аз лично тренирам гърди - бицепс (1-ви ден ) гръб - трицепс (2-ри ден )  , защото лично според мен първия ден потготвям трицепса за тренировката следващия ден , а в момента чуствам че така ми е най-добре  :)

14.11.06
20:19

[quote author=“CATuPA”]аз лично тренирам гърди - бицепс (1-ви ден ) гръб - трицепс (2-ри ден )  , защото лично според мен първия ден потготвям трицепса за тренировката следващия ден , а в момента чуствам че така ми е най-добре  :)

Само да не са ти един след друг дните...

15.11.06
06:24

[quote author=“M16”][quote author=“CATuPA”]аз лично тренирам гърди - бицепс (1-ви ден ) гръб - трицепс (2-ри ден )  , защото лично според мен първия ден потготвям трицепса за тренировката следващия ден , а в момента чуствам че така ми е най-добре  :)

Понякога са и един след друг , понякога през ден ... но аз съм едва от 2 седмици и малко на фитнес зала и правя изненадки на организма , както се изразява мой приятел :)

15.11.06
11:47

[quote author=“CATuPA”][quote author=“M16”][quote author=“CATuPA”]аз лично тренирам гърди - бицепс (1-ви ден ) гръб - трицепс (2-ри ден )  , защото лично според мен първия ден потготвям трицепса за тренировката следващия ден , а в момента чуствам че така ми е най-добре  :)

Понякога са и един след друг , понякога през ден ... но аз съм едва от 2 седмици и малко на фитнес зала и правя изненадки на организма , както се изразява мой приятел :)

Щом си от толкова малко каквото и да правиш все ще е изненада за организма.Аи ако правиш бицепс и гърди и трицепс и и гръб ако са един след други ден нотоварвап бицепса и трицепса и ще претренираш смени нещо във тренировката.

15.11.06
13:12

Според мен най-добре е гърди-трицепс и гръб-бицепс. Както си го загрял добре трицепса след гърди само го довършваш с още няколко серии и е готов. Тъй като е загрял добре от гърди ще избегнеш и риска от контузии. Следващите дни правиш гръб с бицепс и така оставяш трицепса и гърдите да се възстановят пълноценно. Ще видиш как и килограмите на лежанката ще скочат.  :)

16.11.06
13:46

[quote author=“bugatibugati”][quote author=“CATuPA”][quote author=“M16”][quote author=“CATuPA”]аз лично тренирам гърди - бицепс (1-ви ден ) гръб - трицепс (2-ри ден )  , защото лично според мен първия ден потготвям трицепса за тренировката следващия ден , а в момента чуствам че така ми е най-добре  :)

Щом си от толкова малко каквото и да правиш все ще е изненада за организма.Аи ако правиш бицепс и гърди и трицепс и и гръб ако са един след други ден нотоварвап бицепса и трицепса и ще претренираш смени нещо във тренировката.

Значи след втория ден усещам много добра натовареност във всички мускулни групи , единствено рамената втория ден малко ме напускат , но с продалжение на тренировките мисля ,че ще получа сила в рамената и те няма да се измарят ..

За мен само първото е вариант.

16.11.06
18:26

[quote author=“CATuPA”][quote author=“bugatibugati”][quote author=“CATuPA”][quote author=“M16”][quote author=“CATuPA”]аз лично тренирам гърди - бицепс (1-ви ден ) гръб - трицепс (2-ри ден )  , защото лично според мен първия ден потготвям трицепса за тренировката следващия ден , а в момента чуствам че така ми е най-добре  :)

Значи след втория ден усещам много добра натовареност във всички мускулни групи , единствено рамената втория ден малко ме напускат , но с продалжение на тренировките мисля ,че ще получа сила в рамената и те няма да се измарят ..

Щом усещаш че рамената те болят намали упражненията за тях защото те участват във всичко и ако мислиш че като ги претренираш растат си в грешна посока>Съща така че като ти станат по силни както ти казваш няма да усещаш че си ги претренира. :lol:  :lol:  :lol:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1