Чуда се какво ше стане

12.11.06
06:35

Намерих един тридневен сплит за начинаещи в които се включват крака но нещо не ми се работи за крака.Повече за нещата над пояса.Има ли някьв проблем ако не тренирам за крака.И сьщо така ако може да ми каже някой,тоя тридневен сплит ако го направа така че да тренирам през ден ще има ли проблем дали ще претренирам?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Rock_acdc

12.11.06
08:24

Според мен краката са важни, понеже ако натрупаш повече там ще дръпнеш и горе. клековете са базово упражнение и не бива да се пропуска , когато целта е маса.

12.11.06
08:42

[quote author=“Ivanski”]Намерих един тридневен сплит за начинаещи в които се включват крака но нещо не ми се работи за крака.Повече за нещата над пояса.Има ли някьв проблем ако не тренирам за крака.И сьщо така ако може да ми каже някой,тоя тридневен сплит ако го направа така че да тренирам през ден ще има ли проблем дали ще претренирам?

Краката е голяма грешка че ги пропускаш ... От клековете се разширяват раменете ... Тренирай в дните в който пише за да можеш да се въстановиш както трябва  :wink:

12.11.06
09:41

краката  са 50% от мусколите на тялото. това е се едно да не тренираш половиното тяло ,ами ако искаш да са ти по-големи рацете не тренираи гарба и гардите дигаи само за раце :twisted:

ludiaBG

12.11.06
10:11

тва си е въпрос на лично мнение за краката ако искаш ги тренираш ако искаш не ! Според мен няма никав проблем и да неги тренираш

12.11.06
10:33

[quote author=“ludiaBG”]тва си е въпрос на лично мнение за краката ако искаш ги тренираш ако искаш не ! Според мен няма никав проблем и да неги тренираш

Ама май само според тебе ... Краката ти са ти 50% от тялото  :shock: Ако искате да заприличате на циганена кутия врху химикалки не ги тренирайте ...

12.11.06
13:03

[quote author=“TREVATA”][quote author=“ludiaBG”]тва си е въпрос на лично мнение за краката ако искаш ги тренираш ако искаш не ! Според мен няма никав проблем и да неги тренираш

Ама май само според тебе ... Краката ти са ти 50% от тялото  :shock: Ако искате да заприличате на циганена кутия врху химикалки не ги тренирайте ...

неможе безз краака тва е доста груба грешка породена само и единствено от мързел  :evil:  и ше станете като картоф забит на две клечки за зъби  :roll:

Прави крака. Прави само на машини с повече повторения щом не искаш клек. Въпроса е да не ги оставяш така.  Лег екстензии, бедрено сгъване и повдигане на калф машина. Тия трите в 3 серии по 15 повторения и ще си екстра.

12.11.06
13:42

Аз пък крака тренирам само като реша, че искам да си направя веселото и да вдигна тежко. По принцип съм ги оставил на мира. И не съм като картоф забучен на две клечки. Ако нямаш за цел да ставаш много голям може да ги загърбиш малко. Вярно е, че са голяма част от мускулите по тялото ти, но особено ако си ги тренирал с някакъв спорт преди (било танци като при мен, футбол, баскетбол, лека атлетика,...) засега може да ги оставиш малко на мира. Не е фатално.
Погледнете от страната, че дори когато ходиш с новите 2 кг по себе си краката се натоварват повече отколкото преди. И реагират, за да компенсират. Не колкото когато ги тренираш, но все пак.

12.11.06
13:50

дам така е,но все пак краката помагат на цялото тяло да расте  :lol:

12.11.06
13:54

Може и да е така. Но ако по принцип имаш големи и силни крака, започнеш ли да ги тренираш ще си като обърнат нагоре картоф с 2 клечки.;) Трябва сам да прецениш дали и ако да - колко и как да ги тренираш. Постави си целите, представи си как искаш да изглждаш, и виж къде има да работиш най-малко. Това е мястото, което за начало може да загърбиш. Когато такова място не остане (т.е. си просто по-малък от идеала си) тренирай всичко равномерно. Това е. Въпрос на приоритети и цели.

12.11.06
13:54

Краката са ти половината тяло.Това,че никоя пичка няма да ти каже “Я какъв страхотно оформен глутеус имаш!”Или “Леле колко ясно изразен прасец” не трябва ти прави впечатление и да си мислиш , че краката не са важни.Точно това разграничава културиста от дупето.

12.11.06
13:56

[quote author=“power_hammer”]Краката са ти половината тяло.Това,че никоя пичка няма да ти каже “Я какъв страхотно оформен глутеус имаш!”Или “Леле колко ясно изразен прасец” не трябва ти прави впечатление и да си мислиш , че краката не са важни.Точно това разграничава културиста от дупето.

именнно  :wink:  аз мойте късно ги почнах :( ,закоето сега съжелявам целта е да се получи Х-форма от горе гърба и долу краката :)

12.11.06
14:07

За едно и съшо говорим горе долу, но не искате да погледнете от моята гледна точка. Ако не искам Х-форма, не искам да съм огромен, тогава какво?
Искам да се опитате да си представите тая ситуация и да датете съвет за нея. Защото засега е само моето мнение. Което не изключва възможността да не съм прав, но ако съм прав няма тежест.

12.11.06
14:44

ако не целим културистичната визия ,а гоним атлетично и сексапилно тяло да саагласен см че няма смиъл от огромни крака зависи какво искаме да постигне и какви са ни целите  :wink:

12.11.06
16:01

Да доста сте красноречиви.Но явно просто ще си спазвам тридневния сплит който включва крака.И което беше по важното за мен ако направа тридневния сплит поне на 4 дена защото след един ден почивка се чувствам вьстановен.Но тив ми кажете дали да увеличавам дните защото сьм начинаещ.

12.11.06
16:08

Краката трябва да се тренират защото те развиват цялото тяло разширяват рамената и като цяло е добре да се правят иначе без тях става гадно.Аз лично съм виждал по морето хора които са добре нагорена наолу дебели,неуформени абе кофти работа

12.11.06
18:13

Мисля, че ти е рано за 4дневен сплит. Карай на 3 дни по-добре щом си начинаещ

12.11.06
19:33

ок мерси много  :)

FZ

12.11.06
19:42

[quote author=“boxerg”]Прави крака. Прави само на машини с повече повторения щом не искаш клек. Въпроса е да не ги оставяш така.  Лег екстензии, бедрено сгъване и повдигане на калф машина. Тия трите в 3 серии по 15 повторения и ще си екстра.

добре му казваш ама човека сигурно си има крака  :o и за това не прави  8)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1