Клек

DunevmotorSport

12.11.06
20:33

Някой може ли да ми обесни как точно да го правя клека как да наглася щангата защото супер адски боли така както аз слагам и спрях да правя
Това упражнение мисля не е за изпускане.Варианта с кърпата на врата отпада ли.Въобще  как го правите без нещо меко отзад или със

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

http://www.bb-team.org/exercise/000041.php

Защо да отпада варианта с кърпата? Слагай каквото можеш.

THE LIFETAKER

12.11.06
21:33

Пробвай и с щангата пред гърди, може да ти е по-удобно.

12.11.06
21:35

и на мен ми убиваше , но търпях и вечи сичко е пуска  :lol:

12.11.06
22:42

Аз я слагам на трапеца и нямам проблеми  :wink:

едит: ето и обещания едит  :lol:

DunevmotorSport

13.11.06
15:27

boxerg не че отпада варианта с кърпата просто питам може да не се слага затова но вече знам.А да питам клека само краката ли тренира или цялото тяло

13.11.06
16:32

[quote author=“DunevmotorSport”]boxerg не че отпада варианта с кърпата просто питам може да не се слага затова но вече знам.А да питам клека само краката ли тренира или цялото тяло

Слагай щангата на трапеца ... И аз бех така преди  :wink:

DunevmotorSport

13.11.06
17:24

Мерси много ще пробвам в петъка

14.11.06
11:31

Значи след няколко тренировки ще спре да те боли ако не си сложи нещо не е задължително да е кърпа.А опред гаранция ще те боли пак отначало после се свиква.Иначе опред е доста добро упражнение

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1