Помогнете ми

PE

14.11.06
10:59

Здравейте имам проблем доста съм пълен 110кг  висок съм около 190 :roll:
Реших да почна да ходя на фитнес и един приятел ми каза 30мин. колело и към 40мин. пътека само че прочетеното до тук нещо немога дасе съглася с него. Изглеждам доста пълен особено бедрата ми. Реших да започна така 1 тренировка ще вдигам леки тежести с много повторения  а отделна даси правя само кардио или кардио да правя след тренировката? Вие как ще ме посъветвате
Искам просто да стопя всички излишни мазнини по тялото си а този които ми го каза това с колелото миналата година отслабна 30 кг само с кардио но стана 85 кг и пак изглеждаше се едно е 115. Неискам и с мен да става така какво ще ме посъветвате - да почвам ли да вдигам или само кардио? Опитвам се и да спазвам някакъв приличен режим на ядене.  Наистина бедрата са ми голям проблем и незнам какво да правя  :cry:  :cry:  доста са мазнички ако има някакъв начин даги стопя кажете ми моляви се

14.11.06
11:19

Да, почни да тренираш и с тежести. И не с много повторения, максимум 10-12.
Основното за отслабването обаче е храненето - разгледай съответните раздели на форума, за да си съставиш хранителен режим.

PE

14.11.06
11:29

А относно кардиото? Да го правя ли след тренировка или да е в друг ден?

Кардиото е добре след тренировка. Тогава вече няма гликоген в мускулите и сваляш само мазнини.

TL

14.11.06
11:39

Ми според мен кардиото трябва да ти е след тренировката с тежести защото тогава си изгорил гликогена и вече започваш директно мазнини да махаш. Обаче хранителния режим трябва да ти е доста сериозен.

PE

14.11.06
21:18

Добре а нещо за бедра бихте ли ми казали. Нещо което ще има добър ефект просто много сами мазни  :(

Както каза Петко К храненето е най - важно при свалянето. Трябва ти диета.

14.11.06
22:11

И кардио.

PE

15.11.06
18:23

35мин. пътека и 15мин. бегач след тренировка добре ли е?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1