Препоръчайте програма за отслабване

15.11.06
21:43

здравейте фенове, може ли някой да ми препоръча комбинирана програма (хранителна и тренировъчна) за отслабване? По препоръка на доктора ми трябва за отслабна с поне 15кг. В момента тежа 105кг......а килцата ми пречат...Необходимо ли е да се обърна към инструктор или мога да започна и с по-обща програма...

15.11.06
23:25

Ако беше поровил из темите можеше да намериш отговор на твоя въпрос. За да те понасоча ще ти кажа че диетата е определяща дали ще сваляш така че наблегни (прочети) повече за нея.

16.11.06
11:10

По добре се обърни към инструктор защото всеки ще ти каже различно.Аз мога да ти кажа програма със която свалих 6-7 кг за месец,но по добре се посъветваи със инструктор

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1